Her web sitesi sahibinin, bir siteyi kurmadan önce düşündüğü önemli birkaç maliyet kalemi vardır, bunların en başında sitenin isim hakkı olan domain ve sitenin barınmasını karşılayan hosting gelir. Domain, bir web sitesinin alan adının, com, net ya da org, ya da diğer yeni uzantılar olan .play, .online gibi uzantılarla biten alan adıdır.

Alan adı alımında güvenilir adres

Yerli ve yabancı birçok firmanın bulunduğu alanadı sektöründe, son dönemde bir yerli firma var ki, tüm webmasterlar domain alımını buradan yapıyor. Domain regleme, yani kayıt etme aşamasında sizlere birçok uzantı sunan, bunun yanı sıra çok kısa süre içinde kayıt ve işlemlerin tamamlanması gibi özelliklerle, Hosting.com.tr alanında iyi bir firma. Domain fiyatlarında ise daha önce duymadığınız uygun rakamlar burada karşımızda, hosting.com.tr’de domain kayıt ederken, yıllık domain kiralama bedeli 1,39 dolara kadar düşmektedir, yani yıllık 4 TL gibi bir rakamla domain kiralama şansına sahip olacaksınız!

Domaini kurduk, şimdi en iyi hostingi bulma zamanı!

Domain kayıt etme aşamasının ardından, sitenin barınmasını, bulunacağı sunucuları tercih vakti. Bunun için birçok seçenek sunulmuş. Hosting alanında herkesin bildiği, yüksek kalitede bir hizmet sunan platform, web hosting, bulut hosting ve bayi hosting hizmetleri ile öne çıkıyor. Web hosting, standart hosting servisi olarak limitsiz disk, limitsiz trafik, mail ve ftp sunarken aylık bedelleri 4 TL gibi rakamlara inebiliyor, haliyle bütçesini düşünen webmaster da hosting konusunda bu paketleri tercih edebiliyor!

Bayi hosting ile tüm sitelerinizi tek hostta toplayın

Bir diğer hosting seçeneği olan bayi hosting ile, toplamda 25 web sitesine kadar kapasitede bir hosting sunuluyor. Aylık fiyatı 9,72 dolara kadar düşebilen bayi hostingler sayesinde, tüm web sitelerinizi bir panelden yönetme şansına sahip olacaksınız ve hangi site hangi firmada barınıyordu, hangi firmanın aylık ödeme zamanı geldi gibi sorular aklınıza asla gelmeyecek! Bayi hosting paketlerinin dışında firmada en çok öne çıkan hizmetlerden birisi de bulut sunucu, geleceği teknolojisi olarak gösterilen bulut sunucular, hizmetlerin bulut sistemlere yedeklenmesi ile çok daha esnek bir bilişim stratejisi yaratmanızı sağlıyor!

Bulut sunucu başlangıç rakamları

Bulut teknolojisi ile daha hızlı, daha güvenli ve daha esnek bir web anlayışı geliştirmek için, siz de hemen bugün bulut sunuculara başlayabilirsiniz. Dual Core CPU ve 40 gbyte SSD seçeneği, limitsiz trafik özelliği ile bulut sunucuların fiyatları, 3 yıllık alımlar için geçerli olmak üzere 16 dolardan başlıyor, diğer bulut sunucu seçeneklerini ve uygun fiyatlı web hosting fiyatlarını incelemek için hemen satış temsilcisi ile online olarak görüşme gerçekleştirin!