İnternetten para kazanmanın birçok yolu bulunmaktadır. Özellikle internet sitesi yayıncıları için para kazanmak demek reklam demektir. Ben de bu işlerle ilgilenen birisi olarak daha öncesinde birçok sitede bulundum. Fakat hiçbir sitede beklentimi tam olarak karşıladım diyemem. Ta ki R10.Net'e denk gelene kadar. Bu site birçok kişiye ve bana göre de Türkiye'nin en büyük webmaster platformu.

Siteye girdiğim zaman birçok kategori gözüme çarptı. Fakat benim için önemli olan kategori tabii ki Google Adsense kategorisiydi. Eğer bir siteniz var ve istediğiniz şekilde reklam alamıyor ve reklamlardan yeteri kadar para kazanamıyorsanız mutlaka bu kategoride ihtiyacınızı karşılayacak konulara ulaşacaksınız. Şahsen ben buldum ve kendi internet sitem için gerekli olan tüm ihtiyaçları bu site sayesinde karşıladım.

Google Adsense konusunun daha net anlaşılması için birçok alt başlık mevcut. Örneğin ödemeler hakkında aklınıza takılan bir konu varsa Adsense Ödemeleri başlığında sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Bu başlık altında birçok kişinin banka onaylatma, vergi gibi birçok konuda kişiler konu açmış durumda. Siz de bu kategoride açılan konulara bakıp sorunuzun cevabını alabilirsiniz. Eğer sorunuzun cevabını bulamazsınız kendiniz de konu açarak istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

Adsense hesap alış-satışı bu kategoride en çok dikkat çeken bölümlerden bir tanesi. Burada dilerseniz yurt dışı dilerseniz de yurt içi adsense hesaplarının alım satım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Site tamamen güvenilir olduğu için bu alt başlıkta çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz.

Adsense Ban bu kategorinin belki de en yararlı alt konularından bir tanesi. Birçok sebepten dolayı adsense ban yiyebilirsiniz. Bu kategoride ban yemeniz durumunda hangi adımları izlemeniz gerektiği profesyonel üyeler tarafından en ince detayına kadar anlatılmaktadır.

Üyelerin adsense geçmişini incelemek için de Adsense Hikayem bölümünü tavsiye ediyorum. Burada kişiler konu açarak Adsense hikayelerini en baştan itibaren anlatıyorlar. Bu alt başlıkta birçok kişinin sıfırdan nasıl para kazandığını görebilirsiniz. Bu konuları takip etmeniz halinde birçok ipucu da almış olacaksınız.

Adsense hakkında en son gelişmeler, resmî açıklamar için de Adsense Haberleri'ne bakabilirsiniz. Adsense kendisini sürekli geliştiren ve yenileyen bir oluşum. Yenilikleri takip etmeniz durumunda adsense gelirlerinizi de artırmış olacaksınız.

Adsense Ben kategorisi de oldukça detaylı bir başlık. Tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz uğramış olduğunuz hataları ve sorunları paylaşıp üyelerin desteğiyle çözüme kavuşturabileceğiniz önemli bir başlık daha.

Eğer adsense reklamları bana yetmez ben aynı zamanda Google Adx reklamları da isterim diyorsanız Google Adx kategorisi de oldukça detaylı bir şekilde R10'da Google Adsense kategorisinin alt kategorisi olarak yer almakta. Burada Google Adx hakkındaki tüm ipuçlarına ulaşabilir aklınıza takılmış olan tüm soruların da cevabını alabilirsiniz.

R10.NET benim hayatımda Google Adsense konusunda oldukça yararlı oldu. Fakat burası Türkiye'nin en büyük webmaster forumu olduğu için sosyal medyadan, e-ticarete makale yazarlığından, domaine aklınıza gelebilecek tüm konularda ihtiyacınızı fazlasıyla göreceksiniz. Devir teknoloji devri ve bundan faydalanmak da sizin elinizde. Siz de bu siteye üye olarak hayatınıza olumlu bir yenilik katabilirsiniz. İnternet üzerinden para kazanmak artık oldukça kolay zor olan doğru adresi bulmak. Bana göre de doğru adres R10.NET.