Fuar standları, her fuarda sergiler sırasında kullandığınız ofisleriniz ve showroomlarınızdır. Fuar süresince sektördeki müşterileriniz, rakipleriniz ve arkadaşlarınız standınızı ziyaret edecek. Bu nedenle, ne kadar ayakta kalırsanız, sizi ve şirketinizi ne kadar iyi temsil ederseniz, sergiden o kadar olumlu sonuçlar alacaksınız.

 Fuar standı tasarımınıza karar verirken göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktör sizi en iyi temsil edecek faktörken fuar standı şirketleri karar vermeden önce, firma hakkında bilgi sahibi olmak, çalışmanızı daha kaliteli bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Ön araştırmanızı yaparken farklı fiyatların karşılanabileceğini bilmelisiniz.

 Fiyat farkını ön plana çıkaran nedenleri biliyorsanız, hangi hizmetler ve malzemeler için hangi masrafları ödeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Ön araştırmalara ne kadar zaman ayırırsanız, ne istediğinizi net bir şekilde bilirsiniz ve karşılığında doğru fiyatı doğru fiyata kiralayabilirsiniz.

 FUAR STANDI NASIL ÜRETİLİR?

 Modüler Fuar Standı, standı kuran firma tarafından bir ölçüde oluşturulmuş ve depolanmış bir standdır. Standda kullanılan stand kurulumu parçalar bir lego standı gibi birleştirilir. Modüler stant fuar sonunda tekrar depolanır ve başka bir fuarda saklanır.

 Ahşap stand sadece tek kullanımlıktır. Bu tamamen sizin için üretilmiştir ve sergi sonunda tekrar kullanılamaz. Standın içindeki elektrikli bileşenler, masalar ve sandalyeler gibi yeniden kullanılabilir malzemeler standdan çıkarılır ve diğer uygulama uygulamalarında tekrar kullanılır.

 STAND FUARI'NIN FİYATI

 Fuarda stant fiyatları, kullanılan stant tipine, tasarım, malzemeye bağlı olarak büyük ölçüde değişmektedir. Ancak, aynı tasarım ve malzemeler kullanılarak farklı fiyatların elde edilebileceği belirtilmelidir. Bu farklılıklar hizmet kalitesiyle ilgilidir. Bu nedenle fuar standı için fiyat alırken bunu göz önünde bulundurmalısınız.