FLO İndirim Kodu ile FLO mağazalarında hepsi birbirinden avantajlı Flo kasım indirimleri başlıyor. Yüzlerce çeşit ürün seçeneği ile her yaş içinuygun bir ayakkabı mağazası olan FLO, bu yıl da kasım ayı kampanyaları ile müşterilerini memnun etmeye hazırlanıyor. Çocuk, bebek, genç ve yetişkinlerin ayakkabı ve aksesuar kategorileri başta olmak üzere çok sayıda ürün seçeneğini tüketicilerin beğenisine sunan FLO'nun, kasım ayı için özel indirimleri sayesinde alışveriş yapmaya doyacaksınız.

Bütün dünyanın dört gözle beklediği meşhur Black Friday günlerine alternatif bir şekilde kasım ayında da düzenlenen alışveriş festivali, uzun bir süredir hem ülkemizde hem de dünya genelinde FLO İndirim Kuponu gibi birbirinden büyük fırsatlarla kutlanıyor. Pek çok marka , satışa çıkarttığıürünlerinde sürpriz avantajlar uyguluyor.

FLO’dada Kasım ayınınefsane haline gelmiş alışveriş festivalinde, binlerce ünlü markanın ürünleri % 50'ye varan indirimlerle, üstelik FLO Aktif İndirim Kodu gibi fırsatlarlamüşterileri karşılıyor.

FLO Fırsatlarla Dolu Kasım İndirimleri İle Kapınızda

Kadın, erkek ve çocuk ürünlerinin hepsinde büyük indirimler ile kapınıza gelen Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalarından olan FLO;  bu yıl da kışa hazırlıkta sizleri yalnız bırakmıyor ve ihtiyacınız olan her şeyi indirimli bir şekilde önünüze koyuyor.

Sweatshirtler, eşofmanlar, kabanlar, yelekler gibi kışlık giyim ürünlerinin yanında bot ve çizme modelleri ile kış stilinizi oluşturmanız için size yardımcı oluyor. TheNorth Face, U.S Polo ASSN, Lumberjack, Mavi gibi prestijli markaların dayer aldığı bu indirim günlerini sakın kaçırmayın.

Ünlü Markaların Ürünlerinde Dev İndirimler

Nike, Puma, Adidas, Reebok, Kinetix, Hummelve U.S. Polo ASSN gibi markalar başta olmak üzere; FLO’da pek çok ünlü markanın ürünleri FLO’nun efsane Kasım İndirimleri sayesinde düşündüğünüzden çok daha ucuza gelebilir. Bunun yanı sıra Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarının lisanslı ürünleri de FLO mağazasının ürün gamında yerlerini alıyorlar. Sziler de eğer isterseniz kendiniz ya da sevdikleriniz için, tutmakta olduğunuz takımın lisanslı ürünlerini kasım ayı avantajları ve kampanyaları sayesinde çok daha uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.