Son haftalarda üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından teknik direktör Cocu ile yollar ayrıldı. Başkan Ali Koç en az devre arasına kadar aynı isimle yola devam etmek istemiş olsa da iç sahada yaşanan hezimetin ardından kulüpte kollar sıvandı. Ani bir karar ile hoca ile yollar ayrıldı ve yeni isimler üzerinde görüş alış verişi yapılmaya başlandı. Gelecek haftalar için iyi bir takımın ortaya çıkmak için çaba sarf eden yönetim farklı isimler üzerinde de duruyor. maç izle fırsatları ile takımın tüm form durumunu yakından takip edebilirsiniz.

Birçok Teknik Direktörün İsmi Geçiyor

İlk olarak ünlü yabancı isimler telaffuz edilmiş olsa da yerli isimler üzerinde de belli tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Takımda teknik direktörün henüz kim olacağı netleşmemiş olsa da yeni isimlerinde ortaya çıkması ile durum giderek karmaşık bir hal almış durumda. Son olarak ise şok bir isim gündeme geldi. Sergen Yalçın isminin telaffuz edilmesi ile kulisler hareketlendir. Takıma yeni bir hava getireceğine inanılıyor. Beinsports hd izle fırsatları sayesinde bu anları en yakından takip ediyor olacaksınız. Futbol severleri özellikle de Fenerbahçelileri bekleyen son durum ne olacak? Kimin çalıştırıcı olacağı konusunun yakında zamanda netleşmesi bekleniyor.

Yeni Hoca Derbiye Yetişmeyecek

Dev derbinin başlamasına çok kısa bir süre kala heyecan dorukta. İki takımda da son derece iyi bir hazırlık sürecinden geçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Fenerbahçe takımında yaşanan teknik direktör boşluğu ise kendini gösteriyor. Yeni gelecek teknik adamın Galatasaray maçına yetişmesi beklenmiyor. Bu anlamda saha dizilişi ve yapısının nasıl olacağı da merak konusu olmuş durumda. Yaşanacak olan gelişmeler ile canlı maç izle fırsatını kaçırmak istemeyeceksiniz. Etkileyici fırsatlar sizin için bir araya getiriliyor. Takımda yaşanan bütün gelişmeler anlık olarak sizleri beliyor.