Web sitesi Eskişehir’in güncel haber kaynağı olarak hizmet veriyor. Sayfada Eskişehir halkının yaşadıkları şehirde gerçekleşen olayları hızlı bir şekilde öğrenmesi amacıyla haber paylaşımları yapılıyor. Doğru olarak paylaşılan haberler sayesinde yaşananları merak edenler en doğru kaynaktan öğrenme şansı elde edebiliyorlar.

Sitede Bulunan Haber Kategorileri

Sitede bulunan Eskişehir haber kategorileri sayesinde sayfaya giren internet kullanıcıları ilgi alanlarına giren haber konularını ilgili kategoriye girerek okuyabiliyorlar. Site üzerinde bulunan haber kategorileri ise şunlardır; asayiş, Türkiye, spor, siyaset, gündem, yaşam, eğitim, sağlık, alışveriş-iş dünyası ve dünya kategorileridir.

Haber kategorileri yanı sıra sitenin ana sayfasında Eskişehir son dakika haberleri de yayınlanıyor. Böylelikle sayfaya giren kişiler ildeki en son olayları aramadan öğrenme şansı elde edebiliyorlar. Ayrıca ana sayfada yer alan son dakika haberleri arasında Eskişehir dışında Türkiye geneli ve dünya gündemine dair önemli gelişmelerin haberleri de bulunuyor.

Şehirdeki Spor Haberleri ve Son Dakika Gelişmeleri

Eskişehir’den haber almayı sağlayan web sayfasında spor haberleri de bulunuyor. Bu haberler başta Eskişehirspor haberleri olmak üzere ildeki diğer spor türlerine dair haberlerde oluyor. Böylelikle sporseverler sayfayı takip ederek tuttukları takımların durumunu ve başarılarını öğrenebiliyorlar. Ayrıca ödül alan sporcular hakkında bilgi sahibi de olabiliyorlar.

Şehirden Haber Gönderme İmkanı

Web sayfası yöneticileri ile dair güncel haberleri yayınlamanın yanı sıra şehirde yaşayan kişilerin haber göndermelerine de imkan tanıyorlar. Bu sayede ilde veya ilin ilçelerinde yaşanan haber değeri taşıyan olaylar Whatsapp numaraları üzerinden sayfa ekibine yollanarak haberin sitede yayınlanması sağlanabiliyor. Böylelikle sayfanın tanık olamayacağı haberlerde okuyucular aracılığıyla paylaşılabiliyor.