Erkekler genellikle mücevher takmaktan korkarlar. Görünüm konusunda aksesuarlardan bazen pek emin olamazlar. Bir zamanlar takılar erkekler için sadece düğün ya da resmi davetlerde sadece bir saatliğine takılan bir aksesuardı. Ama zaman değişti artık davetlerden çalışma ofislerine erkek küpe, bilezik ve kol düğmeleri takan erkekleri görüyoruz. Erkeklere ve mücevherlere gelince dikkat etmek gereken en temel kural; Taktığınız mücevher kişiliğinize ve tarzınıza uygun olmalı ve mesleğinize uygun olmalıdır. Yaşam tarzınıza uyan bir mücevher sizi mükemmel gösterecek.

Jade TesbihSiyah Lapis Tesbih

Bu tavsiyeyle donanmış olursanız, mücevherlerle stil sahibi olmaktan korkmamanız gerekir. İster bilezik, kolye veya yüzük olsun, onunla eğlenin ve kendi kişisel tarzınızı yaratın. Eskiden gelen bir kültür olan tesbihler, günümüzde bir alışkanlık, hobi veya aksesuar olarak kullanılıyor. Zen Pırlanta tesbih koleksiyonuyla da diğer markalardan öne çıkıyor. En güzel, en uygun fiyatlar, en cazip tekliflerle Zen Pırlanta sizin için burada!

Siyah Pırlanta Erkek KüpesiPırlanta Erkek Küpesi

Sanat dalı, ibadet aracı, şifa, nazarlık, şans gibi anlamları olan yıllardır elden ele dolaşan tesbihler her din ve toplum için ayrı bir öneme sahiptir. Bu manevi değeri oldukça yüksek aksesuarı en uygun fiyatlar ve en benzersiz tasarımlarla sadece Zen Pırlanta güvencesi ile alabilirsiniz. Tesbih yapımında kullanılan materyaller, renkler o tesbihin temel özelliklerini yaratır. Dünyadaki en değerli taş olan pırlanta tesbihler en çok tercih edilen modellerdendir. Zen Pırlantanın özel seri koleksiyonunda diğer doğal taşlardan oniks, yakut, akik, ametist veya zümrütten oluşan harika tasarımlar sunuyoruz. Zen Pırlanta ile alışveriş yapmak oldukça kolay ve güvenilirdir. Öncelikle tüm ödeme şekilleri %100 güvenlidir. Siparişiniz kargo firması tarafından size teslim edilene kadar Zen Pırlanta sorumluluğu ve güvencesi altında bulunmaktadır. Ayrıca ücretsiz kargo, özel şık paketi ve garanti sertifikası ile birlikte gönderilmektedir.