Günümüzde yapılan binaların çoğunda sigorta uygulaması yapılıyor, peki bu sigorta ne kadar yeterli ve ne kadar gerçekçi? Sadece binaya deprem, yangın vb. sigortaları yaptırmak yeterli mi? Binanın dış güvenliği kadar iç güvenliğine de ehemniyet verilmeli. Bunu hem kullanım rahatlığı için hem de can sağlığınız için yaptırmalısınız. Bina içindeki kolonlardan tutun da zemine kadar bütün ayrıntıları hesaplamak gerekli. Sigortadan kastımız sadece bir belge olmamalı, içindeki bütün materyaller hem dayanıklı hem de kaliteli birinci sınıf malzemelerden yapılmalı. Bu konu da insan ve insan güvenliğine önem veren öncü firmamız Nanoplus, sigorta değeri taşıyan projeleriyle bu güne kadar hizmetinizdeydi ve bundan sonra da “önce insan “ felsefesiyle çalışmalarına devam etmektedir. Firmamızın temele aldığı kaymaz zemin sistemleri ve su yalıtımıyla binalardaki güvenliği iki katına çıkarmayı amaçlamakta ve hizmetlerini bu yönde vermektedir.

Yapılarda yüzeyleri sadece seramik ve benzeri maddelerle kaplamak yeterli değildir, bu tür ürünler tek başına yalıtımda yeterli değildir ve yalıtımın kötü olmasından doğan sızma problemleri sizi fazlasıyla sıkıntıya sokacak, konforunuzdan ödün vermenize neden olacaktır. İşte bu nedenle firmamız sizin için polimer reçine esaslı çok özellikli yalıtım sistemini ön plana aldı. Bu sayede uygulandığı yüzeylerde kuruyarak eksiz ve su geçirmez bir katman oluşturur ayrıca bu katmanın üzerine boya, alçı vb. ürünleri rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Kaymaz zemin ve su yalıtımında kullanılan ürünlerin tamamı anti bakteriyel özellik taşımaktadır. Kullandığımız ürün teraslarda, havuzda, yangın depolarında, yapılarda yatay- düşey tüm zeminlerde ve daha sayamayacağımız pek çok alanda kolayca kullanılmaktadır. Kaymaz zeminlerde ise yüzeyin sürtünme gücünü artıracak safe step yöntemini kullanarak mermer, seramik, beton gibi tüm yüzeylerde uygulama yapabileceğiniz bir sistem ve safe stripe adında mucizevî bir solüsyon kullanır. Endüstriyel temizlik firmamızda kaliteli bir şekilde yapılıyor.

Kaymaz zemin sistemleri ve  su yalıtımı deyince ilk akla gelen, disiplini-güvenliği ve kaliteyi elden bırakmayan öncü firmamız Nanoplus yedi gün yirmi dört saat hizmetinizde.