Bu yazımızda sizlere en iyi restoran sipariş sistemi hakkında bilgiler vereceğiz. Öncelikle değerlendirmeye aldığımız ve bizim önerdiğimiz program Restomenum Restoran Sipariş Sistemi. Şimdi size neden en iyisinde bu programa karar verdiğimizi ve hangi kiriterleri göz önününde bulundurduğumuzu anlatalım.
Cafe Programı için en önemli şeylerden biri verilerin güvenliği, Restomenum verilerinizi bilgisayarınızda tutmaz. Verileriniz cloud dediğimiz internet üzerinde tutulur.

Sipariş sistemine işletmenizin yakınında yada uzağında olmanız farketmeksizin internetin olduğu her yerden erişim sağlayabilirsiniz.

Restomenum size ihtiyacınız olabilecek ve olmayabilecek bütün özellikleri modül olarak sunar. Siz ihtiyacınız olanları seçer ve sadece ihtiyacınız olanlar için ödeme yaparsınız. Bu çok avantajlı ve çok esnek bir yapı.

Adisyon programını kiraladığınız ve satın almadığınız için en uygun fiyatlı adisyon programıdır. Kullandığınız kadar ödeme yaparsınız. Ay ay ödersiniz, işler yolunda gitmediği zaman paranız cebinizde kalır.

Stok takibi, gelir gider takibi, reçete, genel muhasebe ve dijital menü gibi bir çok isteğe bağlı seçeneğe sahipsiniz. Dilediğiniz anda dilediğiniz modüle ulaşabilir ve kullandığınız kadarını ödersiniz.

Dijital Menü ile rakiplerinize fark atabilirsiniz. Müşterileriniz herhangi bir garsona ihtiyaç duymadan kendi siparişlerini kendileri verebilirler. Bütün ürünlerinizi resimli ve yazılı bir şekilde müşterilerinize tanıtabilir satışlarınızı arttırabilirsiniz.

Adisyon programını herhangi bir cihaz üzerinden yönetebilirsiniz. Bilgisayar alma zorunluluğu ortadan kalkar kendi telefonunuz, tabletiniz yada bilgisayarınız kısaca internete erişiminiz olduğu her yerden erişim sağlayabilirsiniz.

Lafı daha fazla uzatmadan sizlere web sayfalarını paylaşalım. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

https://restomenum.com