EMCİ Endüstri Hakkında

Yunus Sivritaş ve Levent Durmuş ortaklığı ile 2013 yılında Ankara ilinde kurulan EMCİ Endüstri, 4000 metrekare kapalı alan ve 5000 metrekare açık alanda faaliyet göstermektedir. EMCİ ismi, Levent Durmuş ve Yunus Sivritaş’ın çocuklarının adlarının baş harflerinden meydana gelmiştir. Firma bu haliyle toplum ve aile değerlerine verdiği önem ile ismi yaşatmaktadır. EMCİ Endüstri, yıllık 3200 tonluk üretim kapasitesi ile piyasada önemli bir konumda bulunmaktadır. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek bünyesinde barındırmış olduğu sistemleri geliştirmektedir. Elektrostatik toz boya tesisiyle üretim çeşitliliğini günden güne arttırmakta ve ürün kalitesini en üst seviyede tutmaktadır. Kamera direği, bayrak direği ve aydınlatma direği üretiminde dünya üzerinde büyük bir paya sahip olan sektörün lider markası EMCİ endüstri, [https://www.emci.com.tr] yapmış olduğu çalışmalar ile piyasaya yön vermektedir.

EMCİ Endüstri Ürün Çeşitliliği

EMCİ Endüstri; fikirlerinizi teknik bilgisi, tecrübesi ve size özel zengin ürün çeşitliliğiyle birleştirerek yeni, modern ve dekoratif ürünler ortaya koymaktadır. Sektörün A’dan Z’ye çeşitli direk ihtiyacını karşılayabilecek şekilde hizmet vermektedir. Ayrıca ihtiyaç duyulan özel direkleri akıl çözümlerle müşterilerinin taleplerine istinaden üretimini gerçekleştirebilmektedir.

  1. Aydınlatma Direği
  2. PTS Direği
  3. Başüstü Tag Direği
  4. Plaka Tanıma Sistemi Direğ
  5. Tabela Direği
  6. Kamera Direği
  7. T Tipi Tabela Direği
  8. N Tipi Tabela Direği
  9. M Tipi Tabela Direği
  10. Tedes Direği
  11. EDS L Tipi Yönlendirme Direği
  12. Wimex Direği
  13. VTS Direği
  14. VMS Direği
  15. Trafik Sinyalizasyon Direği
  16. Bayrak Direği
  17. İskele Feneri Direği
  18. Türkmenistan Aydınlatma Direği
  19. Irak Aydınlatma Direği

EMCİ Müşteri Memnuniyeti

EMCİ Endüstri; müşteri memnuniyetini gözeterek ekonomik değer yaratmayı hedeflemektedir. Sunduğu ürün kalitesi ile piyasadaki liderliğini korumak, ürün ve tasarım olarak sektörde ki gelişmeleri yakından takip eden uluslararası bir marka olmayı hedeflemektedir. Piyasada sürekliliğini sağlayarak, müşteri memnuniyetini en önde tutmak için sürekli gelişmek ve kalitesini en üst safhada tutmaktadır. Bayrak direği, kamera direği ve aydınlatma direği başta olmak üzere birçok üründe kalitenin yanı sıra müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat sunmayı hedeflemektedir. Dünya piyasasında rekabet edebilmek için; gelişimci ve teknolojiyi takip eden bir firma olarak yoluna devam etmektedir.