Hiphop rapi sadece mesleği değil, yaşamının bir parçası haline getiren DJ Batu Karam, yeniden sahnelerde olmanın verdiği heyecanlı hayranlarıyla instagram üzerinden paylaşmaya başladı!

Instagram’da Bir DJ Özlemi!

300 binden fazla takipçisi olan DJ Batu, gençlerin sevgisini kazanmış rap sanatçılarından biri olarak 14 yaşından beri müziğe kendini adamıştır. Genç ve dinamik yaşlarında, müziğe olan tutkusunu geliştirmiş, birçok yabancı ve Türkiyeli müzisyenle birlikte çalışarak, yerli ve yabancı rap şarkılara imzasını atmıştır. 2021 yılında rap müziğin tekrar sahnelere dönmesini sağlayacak, etkili ve ses getirecek projelerle güzel bir yılın adımlarını atmaya başlamıştır.

Yeni dönemde, sahnelerde yıkım etkisi yaratacak olan sanatçı, dinamik ve genç ruhunu sporla, futbol ve yakın dövüş sanatlarıyla beslerken, büyük emek verdiği parçalarını da hayranlarına tanıtmayı bekliyor. İnstagramda hayranlarının özlemlerini belirtiği sanatçı, konser hazırlıklarına başlıyor!

Rap’de Son Projelerini Sunmaya Hazırlanıyor!

Son dönemde rap şarkılarıyla tanınan DJ Batu Karam, yerli ve yabancı şarkılarının repertuvarında yeni bir etki yaratacak projelerle ses getirmeyi bekliyor. Hayranlarına yeni şarkılarını tanıtacağını duyuran sanatçı, Türkiye’nin en genç isimlerinden biri olarak Hiphop tarzının da yeni bir başlangıç yapması için ışık tutuyor.

Son projesi ve yeni şarkılarıyla sahne hazırlığı yapmaya hazırlanan sanatçı, önümüzdeki yaz hayranlarıyla özlem gidermeyi bekliyor. Sahne’de yeni bir dönem başlatarak, sevenleriyle buluşacak ve yakında güzel projelerle sahnelerde yerini almaya başlayacak. Genç, özgün ve kendine has tarzıyla sevenlerini konserlerle birlikte coşturacak ünlü sanatçı, ismini milyonlara duyurmak için disiplini bir çalışma içerisinde.

DJ Batu Karam Kimdir?

DJ Batu karam, ODTÜ kolejinde okurken 14 yaşlarında kendini Hiphop tarzına adamış, rap müzik ve hiphop müzik projeleriyle de gelişmeye devam etmiştir. Yıllardır emek verdiği bu alanda, gelişmeleri takip ederek, dünya çapında müzik kariyerini güçlendirmeye ve geliştirmeye hazırlanmaktadır.

Sahnelerden inmemeyi planlayan ünlü rapçi, hayranlarıyla özlem gidermek için heyecanlı yeni projelere hazırlanmaktadır. Genç olmasına rağmen kendi alanında gelişmiş, gelişmeye devam etmek için yeniliklere açık olan sanatçı, geni dinleyiciler arasında popüler olmayı başarmıştır.