Süper ligi en yakın rakibi Medipol Başakşehir'in 2 puan önünde şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı yöneticilerde hedef isim olarak Kayserispor'un başarılı on numarası Deniz Türüç olarak belirlendi. Sarı kırmızılı yöneticiler başarılı on numarayı transfer edebilmek için Kayserispor ile bayramdan sonra iletişime geçecek.

Belhanda'nın Yerine Mi Gelecek?

Sarı kırmızılı takımda yaz transfer sezonunda hareketli günlerin yaşanması bekleniyor. Özellikle on numara ve forvet transferlerine öncelik veren sarı kırmızılılarda yapılacak transferleri Belhanda'nın durumu belirleyecek. Arap kulüplerinin yoğun ilgisi olan yıldız futbolcu satılır satılmaz takıma Deniz Türüç transferi yapılacak. Emre Akbaba'nın uzun süreli sakatlığı, Belhanda'nın da beklenen performansa bir türlü ulaşamaması sarı kırmızılı teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fatih Terim yeni sezonda takımın on numarası olarak Deniz Türüç'ü düşünüyor.

10 Milyon Euro

Sarı kırmızılı yöneticiler Ramazan bayramından sonra Kayserispor yönetimi ile masaya oturmaya hazırlanırken Kayserispor yönetimi yıldız futbolcunun bonservis bedeli olarak 10 milyon euro belirlemiş durumda. Kulüp başkanı Erol Bedir daha önce yapmış olduğu açıklamalarda Deniz Türüç'ün serbest kalma bedeli 10 milyon euro'dur. Futbolcumuzu almak isteyen kulüp bu parayı hesabımıza yatırmak zorundadır şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Sarı kırmızılı yöneticiler ise 28 yaşındaki başarılı oyuncuyu transfer edebilmek için 4 milyon euro + 2 oyuncu teklif etmeyi düşünüyor. Genç ve gelecek sezon takımda düşünülmeyen isimlerden oluşan bir liste hazırlayan sarı kırmızılı yöneticiler Kayserispor yönetimine bu listeden istedikleri 2 oyuncuyu seçmeyi teklif edecek. Kayserispor başkanı ise kesinlikle takas fikrine yanaşmıyor.

Deniz Türüç İzin İsteyecek

Transferin tam merkezindeki isim olan Deniz Türüç'ten konu ile ilgili olarak resmi açıklama gelmese de yıldız oyuncunun da Şampiyonlar Ligi'nde forma giyebilmek için sarı kırmızılılara gitmek istediği belirtiliyor. Ortaya atılan iddialara göre yıldız oyuncu önümüzdeki günlerde kulüp başkanı Erol Bedir ile görüşerek transferi için izin isteyecek. Spor severler  sayfası üzerinden bütün transfer haberlerini takip edebilir.