Değişen global dünya da internet hayatımızın bir parçası olmuştur. Birçok kişiyle chat sitelerinde doğrudan iletişime geçebiliriz. Chat sitelerinde bulunan chat odalarında Türkiye’nin pek çok yerinden toplanan insanlarla dilediğimiz kadar sohbet edebiliriz. Peki karşımızdaki bireyi bu kadar kişi arasından nasıl etkileyebiliriz?

Karşı tarafın hoşuna gidecek, haddimizi çok aşmadan güzel sözler söyleyin. Bu taktik her zaman işe yarayacaktır. İnsanlar kendine söylenen güzel söylerden, övgülerden her zaman mutluluk duyarlar.  Hiç beklemediği anda ona farklı şeyler sunun. Mesela oyun oynamak, ya da buluşma isteği gibi. Konuşurken her zaman saygı çerçevesi içerisinde, karşımızdakini kırmadan, tatlı dille muhabbet etmeye çalışmalıyız. Ne olursa olsun efendilik en büyük erdemdir.

Sizin de hoşunuza giden izlemekten keyif aldığınız birkaç video ya da filmden ona da bahsedebilirsiniz. Özellikle filmlerden yola çıkarak mutlaka ortak olduğunuz bir noktayı bulabilirsiniz. Bu karşınızdakini size daha da rahat bir şekilde davranmasına olanak sağlar.

Karşınızdakine güven verin. Kesinlikle anlık duygular uğruna, olmadığınız gibi göstermeyin kendinizi.  Asla yalan söylemeyin. Çünkü yalan söylerseniz ne zaman ne dediğinizi unutup karşınızdakine yakayı eleverebilirsiniz. Bu onu sizden kesinlikle soğutacaktır sakın böyle bir yanlış yapmayın.

Ona çocukluğunuzdan eskiden yaşanan birkaç anınızı anlatarak sizi tanımasını sağlayın. En güzeli de eskiden herkesin bilip de günümüzde olmayan şeyleri ona hatırlatmaya çalışıp çocukluk günlerinizi hatırlamak olacaktır.

Siberalem Chat sponsor yazısıdır.