Merhaba arkadaşlar. Balon Patlatma Oyunlarına büyük ilgi duyanlar için açılmış olan sitemiz bünyesinde bu kategori adı altında 100’lerce aradığınız kritere sahip oyunlar mevcuttur. Biliyorsunuz ki bu tarz uygulamalar tamamen beceri ve partililiğe dayanmaktadır. Ne kadar hızlı olursanız olun yanlış yaparsanız bir işe yaramayacaktır.

O yüzden pratik olacak, hızlı davranacak ve zekânızla hareket edeceksiniz. Şimdi yine bir başka listemizde bulunan Top Patlatma Oyunları arasında yer alan ve son zamanlarda birçok kişi tarafından özgüvenle beğenilen bir Balon Patlatma Çocuk Oyunu nu sizlere tanıtacağım. İlk olarak bu güzel uygulamamızı açtıktan sonra karşınıza gelecek olan ekrandan ‘START’ butonuna dokunarak başlıyoruz. Bu çocuğun hareketlendirmek için ‘Yön Tuşlarını’ kullanabilirsiniz.

Kırmızı olanlardan uzak duracak, sarı renkteki balonları patlatıp aşağı da bulunan kolları çekerek pervaneleri kapatacaksınız. Bu işlemleri yaparken sincabı kesinlikle unutmayınız. Çünkü size sürekli kuş lastiği ile fındık atıyor ve değmemesi için ya eğileceksiniz ve ya zıplayarak oradan kaçacaksınız. 1.etabı geçebilmeniz için bu söylediklerimi harfiyen yerine getirdiğinizde mümkün olacaktır. 2.seviyeye geçtiğinizde işler tamamen değişecektir.

Hemen ‘START’ sekmesine basarak başlayacaksınız. Bir yelken ile uçuşa geçerek gökyüzündeki balonları patlatmaya çalışacaksınız. Yukarıda onu kullanmak için ‘Sağ ve Sol’ ok tuşlarını kullanacağınız. Bu bölüm sadece ekstra puan kazanabilmeniz için bir yerdi. Daha sonra ok işaretine tıklayıp 3. Etaba geçeceğiz. Burada yine aynı şekilde kırmızı dışındaki balonları patlatıp yukarı da bulunan pervaneyi çalıştıracak sağ da bulunanı kapatacaksınız.

Yukarıda bulunanı çalıştırma sebebimiz ise onun yapmış olduğu rüzgârla hızlanarak daha uzağa zıplamaktır. Yine uçuşa geçecek ekstra puanlar kazanmaya çalışacaksınız. Soru işareti bulunan balonların içinden hepsinin çıkma şansı vardır belki kırmızı balon olarak çıkacak, belki de puan verecektir. Bu arada kırmızı balon patlattığınız da aşağıya doğru düşüşe geçeceksiniz.