Bodrum, Güney Ege’de Muğla İline bağlı şirin bir tatil beldemizdir. Masmavi koyları, eşsiz tabiatı ile mutlaka gezilmesi görülmesi gereken yerler içerisindedir. Bodrum’da gerek iklim gerekse de bitki özellikleri bakımından hem Ege hem de Akdeniz Bölgesi’nin özelliklerini görmek mümkündür. Mavi bayraklı plajları ve lezzetli yemekleri ile tatil yapmak isteyenlerin tercih edecekleri ilk adreslerdendir.

Yöresel otlarla yapılan yemekleri kadar, balık yemekleri de mutlaka tadılması gereken lezzetler arasındadır. Huzur bulmak isteyenlerin sessiz sakin, gürültüden uzak koylarında tatil yapma imkânı bulunurken, genç kesime de hitap eden eğlence yerleri bulunmaktadır. Bodrum, yediden yetmişe her yaş grubunun mutlu olacağı, keyifli tatil mekânlarındandır. Bu nedenle, Bodrum’da her kesime hitap eden konaklama tesisi oldukça fazladır.

Bodrum’un Eşsiz Güzellikleri

Bodrum’un eşsiz güzellikleri anlatılamayacak kadar çoktur. Pek çok medeniyete ev sahipliği yapan yörede, eski medeniyetlere ait kalıntıları da görmek mümkündür. Rodos Şövalyeleri, İonlar, Bizans ve Helenistik Çağa ait çok sayıda kalıntı bulunmaktadır. Kalesi, müzesi ve belli dönemlerde düzenlenen festival ve açık hava konserleriyle de çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır.

Bodrum Konaklama yerleri için tıklayınız…

Bodrum’da ilk akla gelen yerler, Gümüşlük, Bitez, Yalıkavak, Tavşan Adası, Torba olacaktır. Kargıcık Koyu da sessiz sakin bir koy olması nedeniyle sakinlik arayanların tercih edeceği koylar arasındadır. Bodrum’un bu eşsiz güzellikte olan yerlerinde, çok sayıda kalacak tesis de bulunmaktadır. Kalan kişinin tatilden beklentilerine göre tesis seçimi de değişecektir.

Bodrum’da Herkese Uygun Olan Tatil Mekânları

Bodrum gerek kültür turu gerekse de mavi suların tadını çıkarmak isteyenler için önerilen yerlerdendir. Su sporları yapmak isteyenler için olduğu kadar, huzurlu bir tatil yapmak isteyenler için de tavsiye edilen yerler içerisindedir. Genç kesimin en çok beğendiği eğlence mekânları da Bodrum içerisinde yer almaktadır.

Müzeleri, tarihe mal olmuş kişilerin yaşadığı mekânların da görüleceği yerler arasında Bodrum’u görmek mümkündür. Pansiyon, apart otel, butik otel ve her şey dâhil tatil tesisleri bakımından Bodrum, zengin içerikler sunmaktadır. Bodrum ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin www.bodrumekspres.com sitesinin incelenmesi önerilir.