Birevim arsa, ev, iş yeri gibi gayrimenkullerin ülkemiz şartlarında en uygun ve taksitli bir şekilde alınmasını sağlar. Ev sahibi olmak isteyen kişiler kendine özgü tasarruf yöntemlerini belirleyerek almak istedikleri evi kira öder gibi ekstra başka farklar ödemeden çok daha rahat bir şekilde ödeme imkanı sunar. Türkiye’nin her yerinden istediğiniz evi satın alma kolaylığı sunar. Birevim yöntemi ile alt, orta ve yüksek grupta olan kişilerin hepsi aynı şekilde ev sahibi olurlar.

Birevim sistemi ile ev almak isteyen kişilerin duruma göre seçenekler sunulur. İsteyen biraz peşinat verebilir, isteyen hiç peşinat vermeden de direkt olarak ödemeye geçebilir. Ev sahibi olmak isteyen kişiler kendi gelirlerine göre belirledikleri aylık taksitlerle ödemeye başlayabilirler.

Ev Alma Yöntemi

Birevim sistemi ile gayrimenkul almak isteyenler için çeşitli sistemler bulunur. Sıra tespitli tasarruf yöntemi ve konut değer endeksli tasarruf yöntemi bu sistemlerdendir. Bu yöntemleri kullanan kişiler kolay bir şekilde ev sahibi olabilirler. Birevim uygulaması ev sahibi olmak isteyenler için ekstra bir maliyet çıkarmadan kolay bir şekilde ev sahibi yapmaktadır.

Taksitli bir şekilde ev sahibi olmak isteyen kişiler için en fazla 120 ay taksit seçeneği sunarken, gayrimenkul sahibi olmak isteyen kişiler Birevim uygulamasında 20 kişilik gruptan 480 kişilik gruplara kadar tasarruf programlarına dahil olabiliyorlar. Bu durumda borcu olan kişilerin ödemesi aslında daha kolay bir şekilde ödenmiş oluyor.

Şikayet ve Yorumlar

Birevim sistemiyle gayrimenkul sahibi olmak isteyenlerin şikayet ve yorumları da sistem üzerinde bulunmaktadır. Genellikle gruplar halinde çekiliş yapıldığı için kişilerin belli bir süre beklemesi olumsuz yorumlara neden olsa da genel olarak bakıldığı zaman Birevim yöntemiyle ev sahibi olmuş birçok insan bulunmaktadır.

Birevim sisteminin hemen hemen her bölgede ofisleri bulunmaktadır. Ofislere giderek gerekli her türlü bilgiye sahip olabilirsiniz. Birevim sistemine kayıt olmadan önce ilk olarak yapılan gerekli yorumları okumanız da fayda var. Bu programa dahil olan insanların olumlu olumsuz yorumlarını okumanız size de fikir olacaktır.

https://www.faizsizkonutprojeleri.com/birevim-nedir-birevim-icin-sikayet-var-mi/

https://www.faizsizkonutprojeleri.com/faizsiz-ev-almak-nasil-mumkun/