Ev sahibi olmak isteyen insanlar eğer peşinatları yoksa ya da yeteri kadar kredi çekemiyorlar ise alternatif yollara yöneliyorlar alternatif yollar günümüzde son derece esnek Birevim de bunlardan bir tanesi insanların ellerinde çok az miktarda peşinatları varsa ya da hiç peşinat verecek durumları yoksa Birevim bu noktada devreye giriyor.

Birevim’e katılan insanlar her gün artış gösteriyor Bu süreçte kesinlikle düzenli ve sistemli bir şekilde üyeler aylık ödemelerini gerçekleştiriyorlar ve insanların ev sahibi olmalarına yardımcı oluyorlar. Sıra size geldiği zaman istediğiniz evi satın alabiliyor ve taksitlendirme seçeneklerini de kendiniz belirleyerek ödemelerinizi yapabiliyorsunuz. Birevim sistemi faizsiz ev sahibi olmak isteyen herkesin imdadına koşan bir sistemdir faaliyetler arasında ev arsa işyeri gibi gayrimenkullerin faaliyeti vardır. Faizsiz ve uygun koşullarla satın alınması gibi sistemler üzerine kurulmuştur bu sistem uzunca yıllardır devam etmektedir ve ev arsa işyeri gibi gayrimenkulleri alımında faizsiz çözümler sunularak kesinlikle insanların hem daha uygun fiyatlarla mülk sahibi olması sağlanıyor hem de yenilikçi yaklaşımlar sayesinde uygun maliyetli çözümler sunarak insanlara sermaye ve işgücü yaratılıyor.

 Birevim Türkiye'nin her noktasında yüzlerce çalışanı ile birlikte mülk sahibi olmak isteyen insanlara hizmet vermektedir. Kadrolaşma şube teknolojik altyapı ve operasyonel mükemmellik standartlarını yakalıyor. Birevim konusunda en fazla merak edilenlerden bir tanesi de ne kadar sürede ev sahibi olabileceğidir. Bu konuyla alakalı çok sayıda soru ve araştırma var. O yüzden bunu da cevaplamak gerekiyor ne zaman ev sahibi olacağınızı kesin bir dilimi yok. Ancak yapacağınız ödemeler ve eğer varsa vereceğiniz peşinat bu konuda kesinlikle önemli rol oynayacaktır.

Ne kadar süredir Birevim sisteminde olduğunuz ve verdiğiniz peşinat ile orantılıdır.  O yüzden verilen peşinatlar ve aylık ödeme miktarları ne kadar yüksek olursa Birevim’den ne zaman ev sahibi olacağınız ile direkt olarak orantılıdır. O yüzden vereceğiniz aylık miktarı oranla ne kadar sürede bir ev sahibi olabileceğiniz hesaplayabilirsiniz yine uzmanlarla görüşmeden önce bunları sorabilir de aklınıza takılan tüm soruları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

https://www.birevim.com/

https://www.birevim.com/merak-ettikleriniz.html