http://agtkonveyor.com/statics/images/agt-makine--konveyor-sistemleri-5496.png

Kalitesinden ve yüksek üretim standartlarından ödün vermeyen firmamız sürdürülebilir taşımacılık sektöründe uzun süreli kullanıma sahip konveyör bant sistemleri üretmektedir. Her türlü sektörde kullanımı bulunan konveyör bant sistemlerinde verilen tarihte konveyörlerin teslimatı gerçekleştirilir ve direkt olarak kullanımı mümkün olur.

Genç ve profesyonel ekibi ile hizmetlerini profesyonel kalitede sürdüren firmamız her sektöre en uygun bantlı konveyör sistemlerinin üretimini geçekleştirmektedir. Her alanda yenilikçi üretimleri kendisine model alan firma personellerimiz bu kapsamda daima en yeni teknolojiye sahip olan konveyör bant sistemlerinin üretimini meydana getirir.

Konveyör Bant Çeşitleri

Konveyör sistemleri taşımacılık sektörünün kalbidir. Birçok farklı malzemenin taşınmasını sağlayan bu bantlar oldukça çeşitli şekillerde üretilir ve birçok farklı makine ile birlikte çalışabilir. Tambur ve rulolardan destek alarak dönen konveyör bantlar sahip olduğu yüksek mukavemet sayesinde birçok farklı malzemenin taşınmasını sağlar. Hem sıcaklığa hem sürtünmeye hem de aşınmaya karşı yüksek mukavemete sahip olan konveyör bantlar pürüzsüz yüzeyi sayesinde toplanma yapmadan malzemenin güvenle istenilen noktaya taşınmasını sağlar.

Firmamızda üretimi yapılan bantlı konveyör sistemleri birçok farklı ebatlarda bulunmaktadır. Sonsuz bant olarak tercih edilen konveyör bantlar birleşim yeri bulunmaması nedeni ile taşınma esnasında herhangi bir aksaklık meydana getirmez. Her tür enjeksiyon makinelerinde, dolum cihazlarında, ürün beslenme makinelerinde, ürün ayırma sistemlerinde güvenle tercih edilebilmektedir.

Eğime Karşı Koruma Sağlayan Konveyör Sistemleri

Firmamız profesyonel çerçevede her türlü eğime karşı yüksek koruma sağlayan bantlı konveyör sistemlerini üretir. Bu sayede bant üzerinde taşınan malzemeler eğime girdiğinde kayma ve toplanma yapmaz. Kapsamlı hizmetleri ile sektörde güven arz eden firmamız her sektöre uygun konveyör sistemleri sunmaktadır. Uzman kadrosu ve kaliteli malzemeleri ile müşterilerini memnun eden firmamız ile iletişime geçerek ihtiyacınız olan konveyör için gerekli bant sistemleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. http://agtkonveyor.com/zincirli-konveyor