Araç kiralamanın çok bilinmediği günlerden bu yana uzun süredir bu işi yapan, 50’ye yakın personel sayısı ile müşteri memnuniyetini ve kaliteyi esas alan Dab Rent A Car, 400’e yaklaşan farklı modellere ve özelliklere sahip her türlü kullanıma uygun araçları ile size kaliteli ve konforlu seyahatin garantisini veriyor. Araçlarımız model ve kullanım türüne göre daha düşük bütçeli ekonomik sınıf, kendinizi önemli ve özel hissedeceğiniz lüks segment, yine işlerinizde kullanacağınız ticari araçlar ve orta sınıf arabalardan oluşmaktadır.

Dilerseniz minibüs ve otobüs kiralama hizmetinden yararlanarak kalabalık grupların her türlü gezi ve şehirlerarası nakil işlerini yapabilirsiniz. Araçlarımız dilerseniz şoförlü olarak da kiralanabilmektedir. Şoförlerimizin hepsi alanında uzman tecrübeli ve gerekli bilgilerle donanımlı halde olup havaalanından misafirlerinizi alarak onlara gerekli rehberlik hizmetini de vermektedirler. Dilerseniz kendiniz için de şoförlü araç kiralama hizmetinden yararlanarak gideceğiniz yere oldukça konforlu ve lüks bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ulaşım esnasında sizi ve misafirlerinizi rahat ettirmek için her türlü hizmet düşünülmüştür.

Kötü hava koşullarında kullanılmak üzere veya arazilerde rahat bir yolculuk için Suv tipi araçlarımızı tercih edebilirisiniz. Şoförlü veya şoförsüz olarak kullanabileceğiniz bu araçların her türlü bakımı firmamız tarafından itina ile gerçekleştirilir. Oldukça yeni olan modelleri ile sorunsuz bir şekilde size teslim edilen araçlar için gerekli bilgileri, fiyat tarifelerini ve öğrenmek istediğiniz her konuyu havaalanında bulunan ofislerimizden alabilir veya www. dabrentacar.com.tr sitesinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Günlük kiralamaların yanı sıra uzun süreli olarak da araç kiralanmakta olup, aracın tüm bakımları, vergiler, kasko ve sigorta işlemleri firmamız tarafından yapılmaktadır. Dilerseniz düğün gibi özel günlerinizde oldukça lüks arabalarımızı şoförlü olarak da kiralayabilmektesiniz. Ankara rent a car firmaları arasında öncülerden olan, hizmetleri ve kalitesiyle her geçen gün müşteri portföyünü artıran, müşteri rahatlık ve memnuniyetini esas alan politikasıyla daima modern ve çağı yakalayan bir hizmet anlayışına sahip olan Dab Rent A Car her türlü ihtiyacınıza yönelik, sorunsuz ve mükemmel donanıma sahip araçlarıyla yolculuk zevkinizi ikiye katlarken, kendinizi daima iyi, özel ve önemli hissetmenizi sağlıyor.