Spor aktivitelerinin vazgeçilmezi eşofman altları ile şıklığı ve rahatlığı sokaklara da taşıyabilirsiniz. Rahat yapısı ile gündelik yaşamda sıkça kullanılan siyah alt eşofman kadın ya da erkek fark etmeksizin gardıropların vazgeçilmez parçası haline gelmiştir.

Siyah Alt Eşofman Erkek

Türkiye' de üretilmiş olan alt eşofman % 90 Polyester ve % 10 elasten yapıya sahiptir. Beden seçeneklerinin yer aldığı Siyah Erkek Eşofman Alt 20B- 1004 safir mavi ve siyah olarak iki ayrı renkte üretilmiştir.

Siyah Alt Eşofman Kadın

Siyah Kadın Eşofman Alt 20S-2246-20B makinede yıkanabilme özelliğine sahiptir. % 94 Polyester, % 4 Elastan kumaştan üretilmiştir. Beden seçeneklerinin yer aldığı skala' da safir mavi ve siyah renkte iki ayrı model yer almaktadır. Tarzınızı konuşturacak, şıklığınızı yansıtacak alt eşofman modelleri arasından kendinize en uygun olanı seçebilir ve spor aktivitelerinizde rahatlık elde edebilirsiniz. Gündelik yaşamda konfor arayanlardansanız gardırobunuza size en uygun olan eşofman altlarından tercih edebilirsiniz. Eşofman altları hakkında bilgi alabilmek için https://www.lescon.com.tr/erkek-esofman-alti/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı