Tesettürlü bayanlar için hazırlanan birbirinden şık tasarımlar her yıl olduğu gibi 2015 yılı modasından da sizleri bekliyor. Desenleri ve renkleri ile şallar ve eşarp modelleri, kendine has stilleri ile elbiseler, etekler, bluzlar, gömlekler; dış giyim olarak birbirinden şık ferace modelleri, soğuk günler için tasarlanan kabanlar, yazlık tunikler, pardesüler ve bu kıyafetler ile uyumlu ayakkabı modelleri, çantalar ve takılardan gözlerinizi alamayacaksınız.

tesettür


Özel Günler için Kıyafetler


Günlük olarak giyilen kıyafetlerin yanında özel günler için tasarlanan abiyeler, mezuniyet elbiseleri, bindallılar, gelinlikler ve aksesuarlar ile aradığınızı bulmanın yanında daha fazlasını bulabilirsiniz.

Yaz sezonu ile birlikte gelen mayo modelleri arasından da kapalı mayo modelleri ile tesettürlü bayanların alternatifi olarak sunuluyor. Tercihlere göre hazırlanan ister tam kapalı isterseniz de yarı kapalı birbirinden şık mayo modelleri ile tatilinizi en iyi şekilde geçirebilirsiniz.

Dış Giyim Ürünleri


Tesettür giyimin olmazsa olmazlarından olan dış giyim ile birçok farklı modelde ürünlere sahip olabilirsiniz. Siyahın zarafeti ve kapatıcılığı ile ferace modelleri, yaz –kış şıklığa sahip pardesü modelleri, kışın soğuğundan koruyan kaban modelleri, farklı tasarımları ile kap ve panço modelleri sizleri bekliyor.

Ala Tesettür ile baştan aşağı tesettür giyiminizi tamamlayabilir aynı zamanda şık ve zarif görünüme sahip olabilirsiniz. Ala Tesettürde dış giyim, giyim, başörtü, spor/deniz kategorisinde ve özel günleriniz için şık ve zarif kıyafetler bulabilir bunun yanında birbirinden farklı ve kaliteli markaları inceleme şansına sahip olabilirsiniz. Büyük beden arayanlar içinde büyük bedenlere özel giyim ürünleri de şıklığından ve zarafetinden taviz vermeyen modelleri de Ala tesettürde bulunuyor.

Tesettür giyimin birbirinden şık modellerine http://www.alatesettur.com buradaki internet adresinden bakabilir. Aradığınız ürünlere Ala tesettürde kolaylıkla ulaşabilir,  siparişinizi verebilirsiniz.