Birçok sinema filmi ve başarılı müzik çalışmalarıyla adından söz ettiren genç oyuncu Ferhat Şaşkın sosyal medyada da sürekli gündemde kalıyor.

Sosyal medya hesabı Twitter’ı etkin bir biçimde kullanan Şaşkın, aşka dair paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni, rt ve yorum alıyor.

Tweetleri oldukça fazla sayıda görüntülenen Şaşkın @ferhatsaskin hesabıyla attığı son tweetlerden birinde ise “sanırım sen benim nasıl hissettiğimi hiç düşünmedin” dedi.

[email protected]

Tweet bir anda beğeni ve RT yağmuruna tutulmaya başladı. Ferhat Şaşkın’ın takipçileri yaptıkları yorumlarla Şaşkın’la aynı duyguları paylaştıklarını belirtti.

Aynı zamanda Ferhat Şaşkın’ın bu paylaşımı kim için yaptığı da tartışma konusu oldu. Genç oyuncu bu konuda bir açıklama yapmadı.

Sadece twitter hesabında yaklaşık 50 bin takipçisi olan Şaşkın’ın kitlesi günden güne büyümektedir.

FERHAT ŞAŞKIN KİMDİR?

2000 yılında Şanlıurfa’da dünyaya merhaba diyen Ferhat Şaşkın, yeteneğini çocuk yaşlarda keşfetti. Oyuncu olmak istiyordu. İlk oyunculuk deneyimi 2007 yılında okulunun tiyatro ekibine katılarak yaşadı.

Ferhat Şaşkın’ın tiyatroda oynadığı oyunlar şöyle;

1-Şanlıurfa Şehir Tiyatrosu - Bamsı Beyrek

2-Noviembre Doğaçlama - İnsan Pazarı Hayvanat Bahçesi

3-Doğaçlama Tiyatro Gösterisi Ölümcül Günah Drakcula.

Ferhat Şaşkın’ın kariyer yolculuğu böylelikle başlamış oldu. Çok sayıda iş teklifi alan Şaşkın ilerleyen zamanlarda sinema sektörüne de adım attı. Toplamda 50’den fazla dizi, film ve tiyatro oyunlarında sahne aldı.

Ferhat Şaşkın sadece oyunculuk kariyerine devam etmiyor. Aynı zamanda müzik piyasasına adım atan Şaşkın’ın çok sayıda müzik albümü bulunuyor. Şaşkın müziği hobi amaçlı yaptığını belirtiyor.

Şanlıurfa GAP Anadolu Lisesi’nden mezun olan Şaşkın, eğitimine İngiltere’de bulunan Anglia Ruskin University Language Centre İşletme bölümünde devam etti. Sanat ve ticaret hayatını bir arada sürdürmeye karar veren Şaşkın, üniversiteden öğrendiği tecrübeleri iş hayatında uyguluyor.

Üzerinde sanatçı sorumluluğu hisseden Şaşkın, bu yüzden davranışlarına da dikkat ettiğini ve arkasından gelen gençlere örnek olmak istediğini söylüyor.

Genç oyuncu Ferhat Şaşkın’ın oynadığı sinema filmleri ise,

1-Karışık Kaset (2014)

2-Mihrez: Cin Padişahı(2015),

3-Çakallarla Dans 5 (8 Kasım 2018)

4-Arif v 216 (5 Ocak 2018 )

5-Müslüm (26 Ekim 2018 )

6-Recep İvedik 6 (9 Kasım 2019)