Dilek, Tarık'ın Elif ile birlikte ilişki yaşadığını öğrenince çok büyük bir hayal kırıklığına uğrar, Seray'ın da onu gaza getirmesi ile birlikte Tarık'a karşı tavrı aralarında mesafelerin açılmasına sebep olacaktır. Dilek, Deniz'in yartmış olduğu boşluğu başka şeylerle doldurmak amacıyla Seray'a asistan olarak yanında işe başlar, aynı zamanda Yeşilçam'da bir çok filmde oynamış olan Lütfü ile bir anda karşılaşır. Evli ve Öfkeli dizisinde ki Esra'nın annesi bir anda kaybolmuştur. Murat ise Esra'nın annesinin ortalardan bir anda kabolması sebebiyle davanın ucunu bırakmamakta kararlıdır. Esra'dan saklanmaya çalışan Murat ise kendini saklamaya özen göstermeye çalışır. Fakat Esra Murat'ın bir şeyler karıştırdığını anlar. Ve ne ile ilgili olduğunu anlamlandırmaya çalışır. Neyin peşine takıldığını anlayan Esra, Murat'ın peşine takılır ve onu her fırsatta sıkıştırmaya çalışır. Murat her ne olursa olsun Esra'dan saklanmaya çalışır ve ağzından bir şey çıkarmamaya çalışmaya devam eder. Esra'nın öğrenme isteğine karşı bir kelime laf bile etmeyen Murat'ın başına gelmedik kalmaz.

Mine, kardeşinin Metin'den gördüğü şiddetin sırrını saklamaktadır. Bir türlü arkadaşlarına ve başkalarına söyleyemeyen Mine başına gelecek olanlardan sonra utanmaya başlamıştır. Metin bu sırada boş durmayıp, Mine ile Cenk'in aralarında aşk iddiaları olduğunu bütün mahalleye yaymaya çalışır. En nihayetinde de bu dedikodular etrafta uçuşur. Dizinin bu haftaki bölümlerini web sitesinden izleyebilirsiniz.

Seray, ne kadar kaçmaya çalışsa bile Deniz ile yüz yüze gelmek zorundadır. Deniz, Seray'ın yanına yerleşmiştir. İkilinin arasındaki sırrı duyan Gülenadam, Seray ile pazarlık yapmaya başlar. Ya Macit'ten ayrılmak zorunda kalacak ya da bu sırrı duymayan kalmayacaktı. Bunun sonucunda da Seray'ın yıllardır çabalayıp uğraştığı kariyer yerle bir olacaktı. Acaba Seray bu iki seçenekten hangisini seçecektir ? Metin yaydığı dedikoduları nereye kadar sürdürecektir? Bu dedikoduların odağında olan Mine ise ne yapacaktır ? Murat, Esra'nın peşine düştüğü davada neleri öğrenecektir? Esra bu şüphelendiği olaylardan hangisini öğrenebilecektir ? Yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan filmi izlemeyi unutmayın.