Endeksa, uzun süredir gayrimenkul sektöründe yer alan bir platformdur. Çalışmalarını kurumsal ve profesyonel bir çizgide sürdüren Endeksa, Türkiye özelinde yer alan lokasyonlardaki gayrimenkullerin gerçek değerinin ortaya çıkmasını sağlar. Titiz ve yenilikçi bir çalışma içinde olan Endeksa, aynı zamanda bünyesinde barındırdığı değer uzmanı danışmanları ile müşterilerine danışmanlık hizmeti sunar.

Büyük makine öğrenimi ve yapay zekayı kullanan Endeksa, sahadan aldığı verileri farklı kaynaklardan gelen verilerle karşılaştırır. Bu sayede gayrimenkullerin gerçek değerini ortaya çıkarır. Gayrimenkul yatırımcılarına uzman desteği sunmayı hedefleyen Endeksa ile siz de doğru ve başarılı gayrimenkul yatırımlarında bulunma şansı elde edin. Endeksa web sitesine giriş yapabilir, ana sayfada yer alan arama butonundan lokasyon bazlı konut ve arsa gibi gayrimenkuller üzerinden arama yapabilirsiniz.

Değer Uzmanı Danışmanlarından Profesyonel Destek Alın

Gayrimenkul sektöründe yenilikçi ve profesyonel çalışmaların ön plana çıkmasını hedefleyen Endeksa, geniş bir hizmet alanına sahip bir platformdur. Bünyesinde bulunan değer uzmanı danışmanları ile müşterilerine danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Gayrimenkul yatırımı konusunda uzman desteği almak isteyen kişiler, gayrimenkul değerleme uzmanı ile iletişim kurabilmektedir.

Her biri alanında deneyim elde etmiş olan değer uzmanı danışmanları, ilgilendiğiniz lokasyonda yer alan gayrimenkullerin gerçek fiyatlarını öğrenebilmenizi mümkün kılıyor. İstediğiniz danışmanla iletişime geçebilir, gayrimenkul alım-satım işlemlerinizi zahmetsizce ve güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Lokasyon Bazlı Gayrimenkul Değer Araması Yapın

Sektörde adını duyurmaya başlayan Endeksa, lokasyon bazlı gayrimenkul değer araması yapılmasını mümkün kılıyor. Gayrimenkul yatırımında bulunmak istiyor ama hangi lokasyonu seçmeniz gerektiğini bilmiyorsanız, Endeksa tarafından sunulan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Endeksa web sitesine giriş yaptıktan sonra ana sayfada yer alan arama butonuna, istediğiniz lokasyonu yazabilir ve lokasyonda yer alan gayrimenkullerin gerçek değerini öğrenebilirsiniz.

Endeksa, gayrimenkul yatırımcılarının doğru fiyata alım, satım işlemlerini yapmasına destek olan bir platformdur. Profesyonel hizmet anlayışıyla sizlere destek olmakta ve gayrimenkul yatırımlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirmeniz için uzman desteği sunmaktadır. Endeksa hizmetlerinden yararlanmak için endeksa.com sitesine giriş yapabilir, sizlere sunulan hizmetleri kullanarak yenilikçi gayrimenkul yatırımları gerçekleştirebilirsiniz. Gayrimenkul yatırımları için endeksa.com/tr , sizlere kurumsal hizmet sunmaya devam ediyor.