Cilt bakım koltukları dermatologlar, plastik cerrahlar ve diğer tıp uzmanları tarafından çeşitli cilt bakım tedavileri sunmak için kullanılan ürünlerdir. Bu tedaviler cilt bakımı, mikrodermabrazyon, kimyasal peeling ve lazer epilasyon içermektedir. Bakım koltukları ayrıca tıbbi kaplıcalarda ve salonlarda da kullanılmaktadır. Özellikle yeni nesil tasarım özelliğine sahip olan bakım koltuğu modellerinin fonksiyonel ürünler olduklarını ifade etmek mümkün olmaktadır.

Cilt bakım yatağı, yumuşak dolgu veya jel ile kaplanmış büyük bir koltuk başlığına sahip çok rahat bir koltuktur. Sandalyenin yanından dışarı doğru sallanan kolçakların yanı sıra ayaklık veya ayarlanabilir bel desteği gibi diğer özelliklere sahip olabilir. Bu sandalyeler, tedavi gören kişinin tedavilerini alırken rahatlamasını sağlamak için tasarlanmıştır.

Cilt Bakım Yatağı Modelleri

Cilt bakım yatağı, kullanıcının cildini rahatlatmasına ve canlandırmasına yardımcı olan bir yataktır. Yeni tasarım özelliğine sahip olan cilt bakım yatağı modelleri; SPA koltuğu veya güzellik yatağı olarak da bilinmektedir. Akne, pigmentasyon, selülit ve ince çizgiler gibi çeşitli durumları tedavi etmek için bir cilt bakım yatağı kullanılabilir. Bu da son zamanlarda cilt bakım yatağı modellerine olan ilginin artış göstermesini mümkün kılmaktadır.

Her cilt bakım koltuğunun tam tasarımı, uygulanan tedavinin türüne ve onu kimin kullandığına bağlı olarak değişmektedir. Örneğin, bazı sandalyeler ileri veya geri hareket ettirilerek vücudunuzun farklı bölgelerine daha kolay ulaşılabilecek şekilde ayarlanabilirken, diğerleri yüzünüzün farklı bölgelerine ulaşmanızı kolaylaştırmak için yukarı veya aşağı hareket edecek şekilde ayarlanabilir.

Yeni Model Cilt Bakım Koltuklarının Kullanım Özellikleri

Tipik bir cilt bakım yatağı, mikrodermabrazyon veya lazer epilasyon gibi farklı tedavi türlerini, sandalyeden ayrılmak zorunda kalmadan almanızı sağlayan birkaç eke sahip olacaktır! Yeni model cilt bakım koltuğu, mikro dermabrazyon, enzim peelingi, fototerapi ve ultrason tedavisi gibi bir dizi tedavi sunmaktadır.  

Tüm bu bilgiler ışığında kaliteli bir cilt bakım yatağı rahat olacak ve her bir tedavi seansından maksimum fayda elde edebilmeniz için birçok farklı pozisyona yatmanıza izin verecektir. Edition Medical tam da bu noktada oldukça kaliteli ve fonksiyonel cilt bakım koltuğu tasarımlarına imzasını atmaktadır.