Fenomen kelimesi yabancı bir kelime olarak kullanılan kelimelerin başında gelmektedir. Farklılık ve hayranlık uyandıran olay veya kişi olarak tanımlamak yanlış olmayacaktır. Kişi veya olayların bir sürü halinde belli bir noktaya gitmesinin aksine radyo fenomen kendi hareket noktasını ve ulaşacak olduğu noktayı belirlemektedir.  Yabancı müzik denildiğinde ilk akla gelen radyo olması ise fenomen kanalının yedi yılda geldiği noktayı göstermeye yetecektir. İstanbul merkezli karasal yayın yapması belli başlı merkezlerden dinlenmesine olanak tanınmaktadır. Hemen endişeye kapılmaya gerek yoktur; uydu üzerinden veya internet sitemiz aracılığı ile ülkemizin en kırsal noktasına kadar yüksek sinyal kalitesi ile ulaşmaktadır.

Eğlence merkezlerinde duyduğunuz veya televizyon programlarında izleme şansı yakaladığınız yabancı müzikler ücretsiz olarak günün her saatinde radyo fenomen üzerinden aktarılmaktadır. Müziğin ritmine kapılan, kapılmak için bahane arayan kişilerin adresi; eğlence merkezlerinde yabancı müzik ile coşan Türk müzik severlerden esinlenerek yabancı ortaklık olarak kurulmuştur. Müziğin her alanda kullanıldığı günümüzde ister istemez bilinçaltımızda yabancı bir pop parçası yatmaktadır. Kulağımıza gelen en küçük bir bölümü ile farklı düşüncelerin yaşanmasını sağlamaktadır.  Dünyayı ayağa kaldıran, yaz sıcaklarında insanları saatlerce ayakta tutan müzik parçaları kalanın sevilenler listesinde yerini almaktadır. Evinizde veya arabanızda yer mekan farkı gözetilmeden, yirmi dört saat dinlenmektedir4. Müzik kuşakları ise insanların gün içindeki ruh hallerine göre seçilmektedir. Romantik veya yabancı pop şarkıları ile duygu selinde sörf yapmanız garanti verilmektedir. ‘’Müzik ruhun gıdasıdır.’’ Sözü ise halkımızın müziğe verdiği değeri göstermektedir. geçmişten günümüze yüzlerce müzik aleti ortaya çıkartılmış ve aletler ile gönülden gelen sesler anlatılmıştır. Halkımızın sevdiği müzik alanların da zaman içerisinde farklılaşmış, yabancı pop şarkılarda duyguların tarif edilmesinde, yaşanmasında kullanılmıştır. Dombıra şarkısının AKP’ye üç puan kazandırması müzik ile başarılanların en somut ve en güncel olanını anlatmaya yetmektedir. Hal böyle olduğunda dinlenilen müzik belli bir süre sonra fikirlerin ve düşüncelerin şekillenmesini sağlamaktadır. Online radyo dinlemelerinde en fazla tercih edilen kanal olarak radyo fenomen gözlenmektedir. Yaz mevsiminin gelmesi ile tatil sezonu açılmış yabancı müziklere duyulan ilgi katlanarak artmıştır. Kanal kanal gezerek veya yabancı kanallardan müzik dinleme cabalarınız artık son bulmuştur. Reklamdan arındırılmış bir şekilde kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz.

Diğer taraftan radyo dinle ile kişisel sorunlardan ve günlük sıkıntılardan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Yabancı ve hareketli müziklerin sunulması ise kişisel düşünceye dalgınlığa kapılmanızı önleyecektir. Müziği düşünceden daha ziyade eğlenmek için dinleyeceğiniz tek adres olduğunu söylemem yanlış olmayacaktır.  Eğlence mekanlarından başlayarak hayatımızın her noktasına ulaşmış olan; hareketin merkezi frekans kesintisiz olarak adresimizden canlı bir şekilde dinlenmektedir. Canınız efkar dağıtmak istediğinde, romantik şarkıya ulaşmak istediğinizde veya coşmak istediğiniz tek adres; güçlü sinyal ve net bir ses sizi beklemektedir. Sabah kuşağı müzikleri ile güne hazırlayan, gece kuşağı müzikleri aracılığı yorgunluk alan adres hayatınızda en az beş puan artı kazandıracaktır. Beş puan artı ile başaramayacak olduğunuz iş kalmaz ve tükenmeyen bir enerjiye kavuşursunuz. Ruhunuzu temizleyerek sıkıntı, stres sorunu kesin olarak çözülmektedir. Radyo fenomen ile coşmak sadece dakikalara bağlı, internet adresimizden radyo fenomen bağlanmak ise saniyeler ile ölçülmektedir. Müzik kalitesi kadar müziği dinlediğiniz adreste önemlidir. Yarıda kalan müzik parçası veya ulaşılmayan radyo kanalı ile sac baş yolmaya son verin. Adresimizi bir kenara not alın çünkü gün içerisinde defalarca size gerekli olacaktır.  Günün her saatinde sitemiz aracılığı ile istediğiniz kanal emrinizde olmakta ve istediğiniz netlikte, ses yüksekliğinde hizmete devam etmektedir. Dilediğiniz dakikada radyo fenomen sizi coşturacaktır.