CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, muhalefet partilerine 'dangalaklar' diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'a tepki gösterdi.

Kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Turan'ın sözlerini alıntılayan Özel, şunları kaydetti:

"Her anket sonucuyla, sokağa çıktıklarında vatandaştan yükselen her tepkiyle şaşkına döndüler. İyice zıvanadan çıktılar. Siyasi rakiplerine oy verenlere dangalak demek, bir tükenmişlik bir acizlik göstergesidir. Bu seviyesizliğe gerekli cevabı sandıkta milletimiz verecek."

BÜLENT TURAN NE DEMİŞTİ?

2023 seçiminin "Demirtaş ile Kavala özgürlük adamı, bırakın bunları" diyenler ile "sen değil buna mahkeme karar verecek" diyenlerin seçimi olacağını öne süren Turan, "2023 büyüyen Türkiye'de yatırımlarda, istihdamda, uluslararası ilişkilerde büyüyen Türkiye'de sadece eski sisteme dönelim, yine kavga edelim, sistem tartışması olsun diyenlerin seçimi olacak. 2023 Çanakkale'ye dünyanın en büyük köprüsünü yapanlar ile köprüyü sadece polemik konusu yapıp oradan bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi olacak. O yüzden memleketimize de Türkiye'mize de sahip çıkacağız. Bu ucuz siyasetçilere bu meydanı bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.