Faturalar, gelirler, giderler ve tablolar, tüm bunlarla başınız ağrımasın. Bir işletmenin temel mantığı gelirini bilmek ve giderlerini hesaplamak üstüne kurulmalıdır sadece. Ön muhasebe nedir? dendiğinde akla gelen ilk adım olan cari hesap ile gelir giderinizi kontrol altında tutabilir, anlık kararları kolayca verebilirsiniz. Peki gelir gider takibini en hızlı şekilde yapmanın yolu artık cep telefonunuzda desek?

Gelir Gider Takibi İncelikleri

İster büyük olsun ister küçük ölçekte tüm işletmeler gelir gider takibine ihtiyaç duyar. Özellikle büyük bir sermayeniz veya banka hesabınızda kullanabileceğiniz sıcak paranız yoksa gelir gider dengesini dikkatli kurmak işyeriniz için en önemli nokta haline gelecektir. Alacaklarınıza güvenerek yapacağınız harcamalarda düzeni hızlı ve basit bir şekilde sağlayabilmelisiniz ki sıkıntıya düşmeyin. Bu yüzden gelir gider takibinin en canlı ve hızlı bir şekilde, güncel olarak yapılması gerekir.

Cepten Gelir Gider Takibi Yapmak

Artık teknolojinin de ilerlemesi ile her türlü ön muhasebe işlemi için eski usul deftere yazma yöntemleri kullanılmaz oldu. Şimdi cari hesabını tutmak isteyenler özel programlar kullanıyor. Bu sayede tablolarına ceplerindeki birer küçük bilgisayar gibi çalışan telefonları üzerinden ulaşabiliyorlar.

Gelir Gider Takibi Programı

Cari hesabınızı ve bunun yanında her türlü ön muhasebe işleminizi gerçekleştirmenin en kolay ve pratik yolu online muhasebe uygulamalarının tercih edilmesi. İnternetin olduğu her yerde kolayca ulaşabileceğiniz bu uygulamalar hem yükleme gerektirmiyor hem de basit tasarımları sayesinde kolayca kullanılabiliyor.

Logo İşbaşı, müşterilerinin içinde olduğumuz şu dönemde işletmelere destek amaçlı olarak Logo İşbaşı paketlerine ilk 3 ay boyunca ayda sadece 1 TL ödeme yapılarak ulaşmasını sağlamıştır. Bu desteğin işletmelerden gelen yoğun talep sonucu uzatılmasına karar verildi, https://isbasi.com/ adresini ziyaret ederek Logo İşbaşı’nın desteğinden yararlanabilirsiniz.

Kovid-19 pandemisi nedeniyle işyerlerine gidilemediğinden web tabanlı kolay fatura kesme programı ve gelir gider takip programı olan Logo İşbaşı’na olan talep de artmış durumda. İşini ister ofisinden ister evinden takip etmek isteyen, müşterisinden ne kadar alacağı var, tedarikçisine ne kadar ödemesi var gibi bilgilere kolayca ulaşabilmek isteyen  işletmeler Logo İşbaşı’na https://isbasi.com adresinden saniyeler içinde üye olarak ister internet sitesinden isterlerse de Google Play ya da Appstore’dan indirebilecekleri mobil uygulama ile 14 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilirler.