MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam kampı sonrası açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, “Üçüncü ittifak çalışması ise sütre gerisindeki ucuz pazarlığı perdeleme münafıklığıdır. Zillet ittifakı ağır hasarlıdır, bir masa etrafına nasıl oturacaklarına bile karar verememişlerdir. İstanbul Belediye Başkanı ile CHP Genel Başkanı arasındaki gerilimin ana arteri cumhurbaşkanlığı adaylığı hususundadır. İkisi de birbirinin açığını kovalamaktadır. Ruh sağlığı yerinde hangi vatan evladı bu CHP'ye geleceğini teslim edilebilecektir” dedi.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Zillet ittifakı Türkiye'ye doğrultulmuş kanlı silahın pas tutmuş tetiğidir. Maalesef CHP'ye oy veren kardeşlerimiz aldatılmaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi altındaki CHP tanınamaz halde, tarif edilemez kırattadır. Nerede bir bozgunculuk, hangi alanda bir buhran varsa CHP oradadır.

Milletleri ayakta tutan en önemli unsur ahlaktır. O bozulmaya yüz tuttu mu toplumda boğuşma başlayacaktır. Neticede yıkım kaçınılmaz hale gelecektir.

CHP milli ahlaka el kaldırmıştır. CHP, Türkiye'ye yumruk sallamış, bunun adına da demokrasi diyecek kadar zırvalamıştır.

MHP ve Cumhur İttifakı geçilmeden Başkent Ankara'yı geçmek hayal ürünüdür. CHP'nin maskesini düşüreceğiz, kalelerine teker teker girip gerçekleri anlatacağız.

Serok Ahmet'in 'Oyunu Millet İttifakı ile kuracağız" sözlerini sanıyorum her vicdan sahibi duymuştur. Onlar oyun kurmakla uğraşadursunlar, oyunu bozacak, oyunculara bedel ödetecek kutlu millet iradesi ayaktadır.

‘MHP İÇİN CUMHUR İTTİFAKI, BİR VATAN İTTİFAKIDIR’

Cumhur İttifakı gizli, kapaklı ilişkilere heveslenmeyen, tavşan aday çıkarmanın peşinden gitmeyen, ahlak ve aidiyet krizine düşmeyen, ittifak ortaklarının birbirine çalım atmadığı, hedefleri bilinen fazilet ve fedakarlık meşalesidir.

MHP için Cumhur İttifakı, bir vatan ittifakıdır. Bizim için Cumhur İttifakı'nın devamlılığı stratejik maiyetli, siyasi ikbal hesaplarının üzerindedir.

Cumhur İttifakı, cumhurun ruh kökünden doğup, erdem mukavelesidir. Çanakkale'yi geçilmez yapanların mirası bizimledir. Adımız bilinmektedir, adayımız berraktır.

‘ZİLLET İTTİFAKI AĞIR HASARLIDIR’

Serok Ahmet'in cumhurbaşkanı aday tarifi ise tamamen Kılıçdaroğlu'nu dışlama üzerine bina edilmiştir.

Üçüncü ittifak çalışması ise sütre gerisindeki ucuz pazarlığı perdeleme münafıklığıdır.

Zillet ittifakı ağır hasarlıdır, bir masa etrafına nasıl oturacaklarına bile karar verememişlerdir. İstanbul Belediye Başkanı ile CHP Genel Başkanı arasındaki gerilimin ana arteri cumhurbaşkanlığı adaylığı hususundadır. İkisi de birbirinin açığını kovalamaktadır.

Ruh sağlığı yerinde hangi vatan evladı bu CHP'ye geleceğini teslim edilebilecektir.

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyorlar, ne var ki içeriğini kendileri de bilmiyorlar. Sonbaharda erken seçim var diyorlar, kendileri de inanmıyorlar.

Zillet ittifakında hayır yok. Türkiye'nin parlak geleceği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir.

Erken seçim Türkiye'nin gündeminde yer almamaktadır. Seçim Haziran 2023'te yapılacaktır."