Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-1'lik Karabükspor mağlubiyetinin ardından istifa ettiğini açıkladı. Ancak Şükrü Saraoğlu Stadı'nda olağanüstü şekilde toplanan yönetim kurulu, Kocaman'ın istifasını kabul etmedi.

Kocaman, "Artık devam edecek gücü kendimde göremiyorum" diyerek istifa ettiğini açıkladı.

Maçtan sonraki basın toplantısına yaklaşık 1 saat sonra gelen Aykut Kocaman, sözlerine Karabükspor'u tebrik ederek başladı. Kocaman, "Fenerbahçe'de yıllarca futbol oynadım ve bu büyük camiada teknik direktörlük görevine geldi. Bu benim için zirveydi. Artık devam edecek gücü kendimde göremiyorum. Bu şerefli görevi devam ettirebileceğimi düşünmüyorum. Görevimden istifa ediyorum" dedi ve Fenerbahçe kariyerini noktalandırdı.

YÖNETİM İSTİFAYİ KABUL ETMEDİ

Aykut Yıldırım'ın istifasının ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu, kendilerine Aykut Kocaman tarafından sunulmuş bir istifa olmadığını ve böyle bir şeyi de kabul etmeyeceklerini belirtti. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleşen bu olağanüstü yönetim kurulu toplantısından, Aykut Kocaman'la devam kararı çıktı.

ALEX: NEDEN MUTLU OLAYIM?

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'la problemler yaşadıktan sonra takımdan ayrılan Alex de Souza'dan Kocaman'ın istifası için yorum geldi.

Alex, Fenerbahçeli bir taraftarın Twitter'dan "Aykut Kocaman istifa etti. Mutlu musun?" şeklindeki sorusuna "Neden mutlu olayım?" diye yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların yaptığı Alex tezahüratlarına Brezilyalı futbolcunun cevabı gecikmedi.

Brezilyalı futbolcu, karşılaşma sırasında Fenerbahçe tribünlerinin yaptığı 'I love you Alex' tezahüratlarına İngilizce 'Ben de sizi seviyorum' şeklinde yanıt verdi. twitter'daki takipçilerine yanıt veren Alex de Souza, Karabükspor maçıyla ilgili olarak da 'İzliyorum, çok kötü maç' ifadelerini kullandı.

"KARARIMI YARIN VERECEĞİM"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile futbolcular ve yönetim arasındaki istifa toplantısı sona erdi. Kardemir Karabükspor mağlubiyeti sonrası istifa eden Kocaman'ı ikna etmek için Samandıra'ya akın eden Fenerbahçe camiası ile toplantı yapan Kocaman Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldı. Aykut Kocaman istifa edip etmemeyle ilgili olarak son kararını yarın açıklayacağını söyledi...