Seyahatlerinde havayolunu tercih eden yolcuların sayısı tüm dünyada günden güne artış gösteriyor. Artan bu talepler doğrultusunda havalimanlarındaki yolcuların şehir merkezlerine ulaşımı da giderek önem kazanıyor. Toplu taşıma ile havalimanlarından yapılan yolculukların konforu ve hızı azalıyorken, ticari araçların ise talebi karşılayacak yeterlilikte olmamaları ve yüksek maliyetleri sebebiyle bu soruna cevap veremiyor. Türkiye’nin en işlek ikinci havalimanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı’na günde yaklaşık dört yüz uçak iniyor. Elli binin üzerinde günlük yolcu trafiği olan bu havalimanında, artan lojistik sorununu çözebilmek adına, dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise’ın Sabiha Gökçen araç kiralama ofisi bulunuyor.

Enterprise İstanbul Havalimanı Ofisleri

İstanbul'da iki havalimanında yedi gün yirmi dört saat hizmet veren Enterprise ofisleri, havalimanına inen yolcular için ulaşım kaygısını ortadan kaldırıyor. Turizm ve ticaret başkenti olan İstanbul’a değişik amaçlarla inen yerli ve yabancı uçak yolcuları, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki Enterprise ofisleri sayesinde gidecekleri yere konforlu ve zaman kaybetmeden yolculuk yapabiliyor. Araç kiralamada dünya lideri olan Enterprise firması, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen araç kiralama ofislerinde de zengin araç filosu ile kaliteli hizmeti farklı bütçelere uygun olarak sunuyor. Siz de Enterprise'ın İstanbul'daki havalimanı ofislerinden araç kiralama rezervasyonu yaptırarak İstanbul yolculuğunuzu daha güzel hale getirebilirsiniz.

Sabiha Gökçen Araç Kiralama

Havalimanları genelde şehir merkezine uzak yerlerde yapılıyor. İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı da şehrin dışında olmakla beraber, buradan İstanbul şehir merkezindeki istediğiniz yere ulaşmanız yüksek kaliteli Enterprise araç kiralama hizmetleri ile çok kolay gerçekleşebilir. Enterprise Sabiha Gökçen araç kiralama ofislerinde zevkinize ve ihtiyacınıza uygun türde araçları bulabilir, kiraladığınız araç ile şehre ulaşımı daha konforlu ve daha hızlı hale getirebilirsiniz. Havalimanına iniş yapmadan önce geleceğiniz saati Enterprise Sabiha Gökçen araç kiralama ofisine bildirerek, uçaktan indiğinizde aracınızı hazır halde bulabilirsiniz.

Zengin Araç Filosu

Enterprise firması farklı alışkanlıklara, amaçlara ve bütçelere cevap verebiliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na ailenizle ya da arkadaşlarınızla geldiyseniz Enterprise’ın spor, geniş, ergonomik, konforlu araç modellerinden seçerek sevdiklerinizle birlikte zevkli yolculuklar yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra resmi iş toplantıları ya da resmi misafirleriniz için seyahat edecekseniz, spor tarzı olmayan, lüks araçları da Enterprise araç kiralama ofisi araç seçenekleri arasında bulabilirsiniz.

Sabiha Gökçen araç kiralama ofisinde hizmetinize sunulan araç tipleri; ekonomik, orta, üst, lüks şeklinde farklı bütçelere; SUV sınıfı, minibüs, karavan gibi farklı kullanım amaçlarına hitap edebilecek şekilde zengin çeşitliliğe sahiptir. Ayrıca yakıt tipi benzinli, dizel, hybrid, elektrikli olacak şekilde ve de manuel, otomatik gibi farklı vites tipi seçenekleri ile tercihlerinizi en yüksek seviyede karşılamayı amaçlar.

Kaliteli, Güvenilir ve Çok Amaçlı Hizmetler

Enterprise Sabiha Gökçen araç kiralama hizmetleri kapsamında yararlanabileceğiniz çeşitli hizmet tipleri bulunur. Bu hizmetlerden birisi tek yönlü kiralama hizmeti olarak ön plana çıkar. Kiraladığınız araç ile varmak istediğiniz yere ulaştıktan sonra aracınızı size en uygun Enterprise ofislerinden birisine bırakarak tek yönlü bir kiralama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Enterprise, bireysel taleplere cevap verdiği gibi kurumsal araç kiralama taleplerine de cevap verir.

Sabiha Gökçen araç kiralama ofisi size çeşitli ek hizmet olanakları da sunar. Adrese teslim, adresten iade ya da ek sürücü gibi ek hizmetlerle hayatınızı kolaylaştırmak hedeflenir. Navigasyon, çocuk koltuğu gibi ek hizmetler ise güvenli yolculuklarınızda size destek olur. Ayrıca Enterprise Sabiha Gökçen araç kiralama, ferdi kaza sigortası, lastik, cam, far sigortası, ihtiyari mali mesuliyet ve güvence paketi ek hizmetleri ile finansal açıdan da sizi güvence altına alabilmeyi hedefler.

Enterprise Cazip Kampanyalar Sunuyor

Amerika'da kurulan ve dünyanın en büyük araç kiralama firması olan Enterprise, ülkemizde de birçok ilde dünya standartlarında araç kiralama hizmetleri ile en ön sıradaki yerini korur. Enterprise Türkiye, cazip kampanyalar ve büyük firmalarla iş birliği yaparak müşterilerine ayrıcalıklar ve çeşitli avantajlar sağlar. Bankalarla, hava yollarıyla ve telekomünikasyon firmaları ile geliştirmiş olduğu iş birliği fırsatları sayesinde müşterilerine uygun fiyatlı araç kiralama imkânları verir. Öte yandan ek hizmetleri ile araba kiralamayı daha cazip hale getirir.

Enterprise Türkiye, bireysel araç kiralamadan kurumsal araç kiralamaya, günlük araç kiralamadan aylık araç kiralamaya kadar farklı talepleri karşılamaya yönelik kapsamlı bir çalışma prensibi ile hareket eder. Siz de, bir dünya markası olan Enterprise'tan araç kiralama hizmeti alarak seyahatlerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.