Ankara bu mevsimde hiç bu kadar sensiz olmamıştı. Kalbimin kenarına, mavi kanatlı bir kuş konmamıştı. Gel sevgili gel, yel vurdu da dökülüyor mevsimler. Sevdalın bildiğin gibi kan ter içinde yolunu gözler. Ankara tren garı, dinmiyor gözüm yaşı. Barışa karanlık çökmüş, aklımdan çıkmaz adı. Ankara tren garı, dinmiyor gözüm yaşı. Güvercinim yere düşmüş, yüreğimde dinmez yası.
 
Ankara bu mevsimi hiç bu kadar kanlı görmemişti. Ömrümün ortasından, mavi boyalı bir tren geçmemişti. Gel sevgili gel, bombalar ortasında halaya duruyor gençler. Sevdalın bildiğin gibi kan ter içinde türküler söyler. Ankara tren garı, dinmiyor gözüm yaşı. Barışa karanlık çökmüş, aklımdan çıkmaz adı. Ankara tren garı, dinmiyor gözüm yaşı. Güvercinim yere düşmüş, yüreğimde dinmez yası.
 
Ankara bu mevsimden hiç bu kadar nefret etmemişti. Gözlerimden akan yaşa, şarapnel parçaları değmemişti. Gel sevgili gel, Ankara garında türkü söylüyor gençler. Sevdalın bildiğin gibi kan ter içinde barışı özler. Ankara tren garı, dinmiyor gözüm yaşı. Barışa karanlık çökmüş, aklımdan çıkmaz adı. Ankara tren garı, dinmiyor gözüm yaşı. Güvercinim yere düşmüş, yüreğimde dinmez yası.
 
Ankara bu mevsimi hiç bu kadar sessiz yaşamamıştı. Kalbimin kenarında mavi, kanatlı bir kuş ağlamamıştı. Gel sevgili gel sel vurdu da kırılıyor selviler. Sevdalın bildiğin gibi kan ter içinde yolunu gözler. Ankara tren garı, dinmiyor gözüm yaşı. Barışa karanlık çökmüş, aklımdan çıkmaz adı. Ankara tren garı, dinmiyor gözüm yaşı. Güvercinim yere düşmüş, yüreğimde dinmez yası.
 
Ankara bu mevsime hiç bu kadar kanlı girmemişti. Kalbimin kenarına, mavi kanatlı bir kuş düşmemişti. Gel sevgili gel, tene değdi de kanatıyor mermiler. Sevdalın bildiğin gibi kan ter içinde yolunu gözler. Ankara tren garı, dinmiyor gözüm yaşı. Barışa karanlık çökmüş, aklımdan çıkmaz adı. Ankara tren garı, dinmiyor gözüm yaşı. Güvercinim yere düşmüş, yüreğimde dinmez yası.