Bütün kadınlar ayakkabı alışverişi yapmayı sever. Peki aldığınız ayakkabıyı evinizde saklayabileceğiniz bir yeriniz var mı? Ayakkabılık bir evin olmazsa olmazıdır. Ayakkabılarınızı özenle yerleştirebileceğiniz ayakkabılıklar, bir misafiriniz geldiğinde onun ayakkabılarını da muhafaza etmeye yarayacaktır. Ayakkabılarınızı temiz ve düzenli tutmaya yarayan ayakkabılıklar çeşitli renk ve kalitededir.

Evidea.com’da ki yüzlerce modelden size en uygun olan portmantoyu seçebilirsiniz. Portmanto içinde askılığı da barındırır. Böylece montlarınızı, hırkalarınızı özenle asabilirsiniz.

Vestiyerler genellikle evin girişinde kapının karşısında yer alırlar. Böylece ayakkabıyı alıp evden çıkmak kolaylaşır. Ayakkabıların bakımı da önemlidir. Bazı ayakkabıcılarda deri ayakkabıları koruyan koruyucu kremler vardır. Bu kremler sayesinde deri ayakkabınız  kırışmayacaktır.

Bazı kadınlar alışverişi biraz abartıp yüzlerce ayakkabı satın alıyorlar, bu ayakkabıları koyacakları bir yer bulmakta zorluk çekiyorlar. Vestiyerler bu anlamda iyi bir kurtarıcı. Çekmeceleri de olan vestiyerler evdeki fazla eşyaları koymaya uygun.

Adore portmanto ve ayakkabılıklar evinizin dekorasyonuyla kolayca uyum sağlaycaktır. Adore kalitesini siz de evinizde özgürce yaşayın. Vestiyer fiyatlarını evidea.com’dan online olarak takip edebilirsiniz. Yüzlerce ürünü evinizde oturarak sitede bulabilirsiniz.

Evinizin dekorasyonunu siz de bir gözden geçirin. Küçük değişikliklerle evinize şıklık katmanız oldukça kolay. Evi dağınık gösteren ufak tefek fazla eşyaları toplayıp vestiyerinizin veya portmantonuzun çekmecesine koyarak derli toplu bir görünüşe sahip olmak çok kolay.

Evidea’nın yeni ürünlerini de online olarak takip etmek mümkün. En yeni ürünleri evinizde oturduğunuz yerden sanal ortamda inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü kredi kartınızla alma imkanına da sahipsiniz. Ayakkabılarınızı bir kenara atmayın, ayakkabılığınıza güzelce yerleştirin. Ayakkabılar sağlık için de önemli bir yere sahiptir. Ortopedik ayakkabı seçerek ayak sağlığınızı korumanız mümkün. Doktorlar sürekli olarak ortopedik ayakkabı giyilmesi konusunda insanları uyarıyor.  Aksi halde çeşitli rahatsızlıklar baş gösterebilir. Örneğin topuk dikeni ortopedik bir rahatsızlıktır ve yanlış ayakkabı seçiminden kaynaklanır.

Ayaklarınızı zaman zaman tuzlu suya koyarak kısa süreli rahatlamalar sağlayabilirsiniz. Ayak masajı da rahatlamanıza katkıda bulunacaktır.  Unutmayın ayaklar vücudu taşıyan en önemli organlardır. ( Advertorial / Tanıtım Haberi )