Sel sularına teslim olan Karadeniz için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yine uyarı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre, kuzey, iç ve doğu bölgeler parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, İstanbul, Kocaeli, Bartın, Sinop, Kastamonu'nun kıyı kesimleri, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevreleri ile öğle saatlerinde Denizli'nin güney, Muğla'nın iç, Antalya'nın iç batı kesimlerinde yağış bekleniyor. 

Yağışların, Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, Sinop ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Akşam saatlerinden sonra Denizli ve Uşak çevreleri ile Manisa'nın doğu, Afyonkarahisar'ın batı ve Kütahya'nın güney kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmin ediliyor.

Kuzeydoğu kesimlerde sıcaklığın biraz artacağı, İç Ege'de azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmaması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz için sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, heyelan, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.