ALİKEV için yılın en önemli etkinliklerinden biri olan ve her sene yüzlerce öğrenciye burs verilmesine büyük katkısı olan İstanbul Maratonu için bu sene ALİKEV kampanya açamıyor.

Ancak ALİKEV kampanya yapamasa da maratona katılacak, ayrıca ALİKEV’e İstanbul Maratonu’ndan bağımsız genel bağışlar her zamanki adresinden yapılmaya devam edecek: https://fonzip.com/alikev/bagis

ALİKEV tarafından yapılan açıklamada gelişmeler şöyle aktarıldı:

43. #İstanbulMaratonu 'nda Kampanya Açamıyoruz!

ALİKEV için yılın en önemli etkinliklerinden biri olan ve her sene yüzlerce öğrencimize burs vermemize büyük katkısı olan İstanbul Maratonu için bu sene kampanya açamadığımız bilgisini üzülerek sizinle paylaşıyoruz.

Dijital veya kitlesel bağış kampanyaları için Valilik tarafından verilmesi gereken “yardım toplama izni” başvurumuz hala sonuçlanmadı. Bu yüzden her sene gençlerin eğitimine destek olmak için başlattığımız İstanbul Maratonu kampanyasını, ALİKEV olarak bu sene yapmama kararı aldık.

Ali İsmail Korkmaz burs fonuyla eğitim hayatına devam eden 250 öğrencimiz için kampanya yapamasak da kurulduğumuz günden bu yana bizi yalnız bırakmayan gönüllülerimiz ve bağışçılarımızla gençlerin eğitim hayatına destek olmaya devam edebileceğimizi biliyoruz.

İstanbul Maratonu, öğrenciler için çok önemli bir kaynak olsa da bundan daha fazlası. Her sene onlarca gönüllümüzle yan yana gelmek ve Ali İsmail’in düşlerindeki özgür ve adil dünya için dayanışmayı ve umudu büyütmek, ortak bir hayal için beraber yürümek demek.

Bu yüzden kampanya açamasak da ALİKEV olarak İstanbul Maratonu Halk Koşusuna katılacak, tüm kurumlar ve destekçilerimizle birlikte köprüyü geçeceğiz.

Gelin 7 Kasım Pazar günü beraber yürüyelim. Üzerimizdeki Ali İsmail tişörtlerimizle dayanışmayı ve umudu büyütelim.

Detaylı bilgi için: https://alikev.org/2021/11/04/maraton_2021/

İstanbul Maratonu'ndan bağımsız sürekli kullanılan Alikev'in bağış hesabı: https://fonzip.com/alikev/bagis