2017 yılında Hakan Akın ve Özgür Özenen tarafından temelleri atılan Bubilet, farklı kategorilerdeki etkinlikleri, dijital medya platformlarını kullanarak milyonlara ulaştıran yeni nesil bir online bilet satış sitesi. Bubilet.com.tr web sitesi üzerinden her geçen gün daha çok ziyaretçisini ağırlayan marka, daha çok organizasyonda adını duyurabilmek için çalışmalarına hız veriyor.

Henüz genç bir marka olmasına rağmen, Bubilet etkinlik ağını genişleterek bilinirliğini ulusal boyuta taşımaya hazırlanıyor. İzmir çıkışlı yeni nesil bir girişim olan marka, organizatörler tarafından düzenlenen farklı kategorilerdeki etkinlikleri, dijital medyanın gücünü etkili bir biçimde kullanarak milyonlarca kullanıcıya ulaştırıyor.

bubilet haber

“Bubilet Senin” sloganıyla yoluna devam eden genç girişim, kültür sanat etkinliklerini geniş kitlelerle buluşturup daha erişilebilir, kaliteli ve güvenli bilet hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Hem web hem de mobilde sunduğu sade ara yüzü, üyeliksiz satın alma imkanı ve hızlı bilet erişim kolaylığı sayesinde Bubilet, kullanıcılarına büyük avantajlar kazandırıyor. Fiyat politikası ile de dikkatleri üzerine çeken marka, uygun fiyatlı ve kaliteli etkinlik arayanların bir numaralı tercihi olmaya şimdiden en büyük aday.