Redhack yine gündemde. Bu defa Fethullah Gülen’in sevenleri tarafından kurulan fethullahgulen.info sitesini hacklediler. Gerekçe olarak da Kızıl Hacker olduğu iddiası ile tutuklanan 7 kişiyi gösterdiler.

 

Hacklenen siteye bırakılan mesajda öne çıkanlar şöyle:

 

Hacked by REDHACK (Kızıl Hackerlar Birliği)

Cezaevinden hack yapmaya devam ediyoruz..

Özel savcı hakan bunuda yaz kenara ;)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı Redhack'tir!

 

Coğrafyamızı "yarı-açık" ceza-evine çevirerek, bir korku imparatorluğu yaratan zengin sınıflar ve onların 'şu anki' sözcüsü AKP hükümetine ve onun adeta "kolluk kuvvetine" dönüşen üniformalı "ye$il" fa$izmine karşı biz burdayız, masum insanları bırakın demek için bu "ufak" eylemi gerçekleştiriyoruz! Yapılan meşru eylemlerimizden sonra 17 insan gözaltına alınmış, 7'sı tutuklanmış ve bizlere "silahlı örgüt" yakıştırması yapılmıştır. Tek delilleri de IRC'den alınmış "sahte loglar" playstation ve müzik cd'leri.. Açık ve net söylüyoruz, cesaretiniz varsa bizimle uğraşırsınız! Masum insanlara, "facebookta paylaşım yaptı diye" terör estirmeyin, buna devam ederseniz karizmanızı çizmeye "daha fazla" devam edeceğiz!

 

Emniyet andıcının pisliğini ortaya çıkardık ve sizler onun üstüne gideceğinize "bizim" üstümüze geliyorsunuz! İşte bu da sizin "kime" hizmet ettiğinizi gösteriyor!

 

Andımız ;)):
İnsanım, Vicdanlıyım, Arada bir yanlışta yaparım! Yasam; küçüklerimi anlamak, büyüklerimi sorgulamak, yurdumu, dünyayı, evreni ve emeği özümden çok sevmektir.. Ey bu günümüzü sağlayan $anlı proletarya, ezilen insanlık! Açtığın yolda, Verdiğin emekte, gösterdiğin kabiliyette ve insanları sömürenlere karşı yürüdüğün yolda yürüyeceğime, ne olursa olsun hiç durmadan sınıfsız, sömürüsüz eşit-adil bir dünya kuracağıma ant içerim..

 

Varlığım, dünya halklarına armağan olsun..

 

Ne mutlu İNSANIM diyene!

 

Ve..: Her şeye rağmen, bıkmadan usanmadan halkı için çalışan, bedel ödeyen tüm devrimci, demokrat, yurtsever, aydın kardeşlerimize, 'örgüt ayırımı yapmadan' samimice selamlarımızı yolluyoruz! Ayrıca "isim vermeden" internet sansürüne uğrayan bütün "fikir" sahibi sitelere bu eylemimizi armağan ediyoruz!

 

1997'den bu yana REDHACK

 

Ezilenlere, garibanlara yönelik baskılarınıza karşılığımız orantısız değil, orantılı bir karşılık olacaktır! Unutmayın; Birimizi durdurabilirsiniz fakat hepimizi asla!

 

Bizler "terörist" değiliz, bizler "silahlı" değiliz, ama evet bir örgütüz! dünya barışını, eşitliği, adaleti, sınıfsız sömürüsüz bir dünyayı yaratmaya çalışan "barış" örgütüyüz! Bizleri hapse atabilirsiniz, işkence yapabilirsiniz, baskı kurabilirsiniz ama bizleri bitiremezsiniz! Çünkü biz tarladaki köylüyüz, fabrikadaki işçi, direnen öğrencileriz biz, gözü yaşlı anneleriz, ezileniz biz ve sizin bizi durdurmaya gücünüz yetmez! Ezilenlerin dijital savaşı yeni başlıyor!

 

Dost, düşman herkes bilsin ki;

 

Ezilenlere, yoksullara, garibanlara, doğruyu ve gerçeği arayanlara, amacı doğruyu halka göstermek olan onurlu insanlara yönelik bütün düşmanca hareketlerin er veya geç HESABINI SORACAĞIZ!


DEMOKRAT HABER İSTANBUL