Pimaş tıkanıklığı açma günümüzde firmamız protesisat 'ın son teknoloji robot cihazları sayesinde artık eskisinden daha kolay ve masrafsız olarak yapılabilmektedir. Evimizde banyo küvet mutfak gibi bölümlerin atık su bağlantısı pimaş borularla sağlanmaktadır. Pimaşların inşaat esnasında içinde kalan katı maddeler veya daha sonra tıkanmasına sebeb olan cisimler bizlere pimaş tıkanıklığı açmak için sebep oluşturmaktadır.

Bu tıkanıklar tamamıyla suyun gitmesini önlemediğinde pek pimaş tıkanıklığını anlamamız mümkün olmaz. Suyun geri basması bize pimaşların tıkandığını gösterir. Bu durum meydana geldiğinde de klasik yöntemlerle müdahale edildiğinde kırım işleminin yapılması gerekmektedir. Teknolojik aletlerin yardımını alan kurumsal firmalar sorunun ana kaynağını tespit ederek kırmadan parçalamadan gidermektedir. Artık yapılacak iş kurumsal firmamız adı altında çalışan profesyonel ekiplerimizden yardım almanız ve bu işi büyük bir tadilat durumuna sebebiyet vermeden halletmenizdir. Pimaş tıkanıklığı açmak istiyorum diye şirketimizden istemiş olduğunuz yardım ile ekiplerimiz tesisatları ile birlikte gelir ve yurt dışından ithal ettiğimiz bu işler için özel olarak geliştirilen robot cihazlarımızın kurulumunu yapar.

Gider açıcı cihaz adı verilen bu makineler sayesinde artık pimaşları sökme fayansları kırma gibi uğraşlara gerek kalmadan pimaşın içinden borulara zarar vermeden robot cihazımız tıkanıklığa sebep olan madddeleri titreşim ile birlikte dönerek parçalar ve atıkları yaylarının arasına alarak dışarı çıkarırarak tıkalı pimaş tamamen açılmakta. hatta inşaat sırasında borunun içinde kalan moloz ve beton parçaları kolaylıkla parçalanabilmektedir. Pimaş tıkanıklığı açmak artık ilerleyen teknoloji sayesinde bu kadar kolaylaşmıştır. Tıkanıklılık açma işlemleri bitirildikten sonra profesyonel ekibimiz sizlerde güvence sağlamak amacıyla yine yanlarında getirmiş oldukları kamera görüntüleme sistemlerin kurulumunu yapar ve tıkanıklığı açtıkları bölgeleri ve pimaşları kontrol ederek tıkanıklığa sebep verecek başka cisim veya tortuların olup olmadığını kontrol eder. Böylelikle teknik ekibimiz sizlerin ileride tıkanıklık sorunlarıyla tekrar karşı karşıya gelmenizi engeller.

Pimaş tıkanıklığını nasıl acabilirim gibi konularda artık eski usul işlemlere firmaların son teknoloji ürünleri bu şekilde son vermektedir. Profesyonel çalışan ekibimiz ve pimaş tıkanıklığı açmak için ithal edilen gider açıcı robot cihazlarımız sayesinde yüzeylerinize zarar vermeden tadilat durumuna gerek kalmadan en az hasarla zamandan tasarruf ederek sorunlarınız çözülür.