Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler Hatay'da da büyük yıkıma yol açtı.

Ailesiyle Hatay'da yaşayan Taha Duymaz, göçük altında kaldı. Çeşitli iddialarla gündeme gelen Taha Duymaz'dan hala bir haber yok. Ragıb Narin, Taha Duymaz'ın altında olduğu enkazın son durumunu paylaştı.

Çektiği yemek videoları ile ünlenen fenomen Taha Duymaz büyük deprem sonrası Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Akevler Mahallesi’nde göçük altında kaldığı iddia edildi.

ÇEŞİTLİ İDDİALAR ORTAYA ATILDI

Sosyal medya kullanıcıları "Taha Duymaz öldü mü?", "Taha Duymaz enkazdan çıkarıldı mı?" sorularına yanıt ararken çeşitli iddialar gündeme geldi. İlk günden beri Taha Duymaz'ın enkaz altında çıkarılması için büyük çaba gösterilirken aile hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Depreme halasının evinde yakalanan, kendisinden haber alınamayan fenomen için çalışmalar sürüyor. Taha Duymaz'ın günlerdir altında olduğu enkazın son durumunu sosyal medyada Ragıb Narin paylaştı. Narin paylaşımında "Çalışma sabahtan beri devam ediyor" dedi.

TAHA DUYMAZ NEDEN BULUNAMADI?

Taha Duymaz henüz enkaz altından çıkarılmadı. Taha Duymaz'ın enkaz altında bulunduğu binanın üstüne farklı bir apartmanın daha yıkıntısı olduğu görevliler tarafından söylendi. Bölgede yıkılan çok sayıda bina olduğu için çalışmalar güvenlik önlemleri doğrultusunda gerçekleştiriliyor.

CZN BURAK SİTEM ETTİ!

Taha için mücadele eden isimlerden CZN Burak, enkaz önünde bir video paylaştı. "Taha Duymaz yaşıyor mu?" diye soran takipçilerine CZN; "Arkadaşlar bana hep Taha’yı soruyorsunuz. Ben Taha’ya elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Ekiplerle de çalışıyorum ama ben Hataylıyım ve benim de burada akrabalarım var. Benim onları da görmem gerekiyor. Onların da yanına gelmem gerekiyor. Lütfen biraz anlayış, arkadaşlar” diyerek sitem etti.

Kaynak: Posta