Fenerbahçe, ara transfere yönelik ilk hamlesini yaptı... Sarı-lacivertliler, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ile anlaşma sağladı.

Alacakları ödenmediği gerekçesiyle Eskişehirspor'dan ayrılma kararı alan İsveçli futbolcu, bu sabah menajeri Hakan Şirin'le birlikte Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun ofisine giderek, transfer görüşmesi yaptı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın da kadrosunda görmek istediği Erkan ile her konuda anlaşma sağlandı. Ancak Ekşioğlu, yıldız oyuncuya, "Bonservis sorununu çöz, hemen imzayı atalım" dedi.

‘FENERBAHÇE İÇİN OYNAMAK İSTİYORUM’

29 yaşındaki futbolcu, "Eskişehirspor başkanı maaşımı yüksek buluyor ve kulüp maddi zorluklar yaşıyor. Son aylarda bunun hakkında görüşmelerimiz olmuştu. 4 yıldır burada forma giyiyorum ve benim sayemde para kazanacakları için kendimi iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu son olarak, "Başkan anlaşmayı onaylarsa benim için gerçekten iyi olacak. Fenerbahçe için oynamak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Erkan Zengin sözleşmeli oyuncumuzdur. Bugün alacaklarını ödedik. Erkan Zengin’in sadece bu dönemin ilk yarısı ile ilgili alacakları vardı. Menajerler oyuncuların aklını çelebiliyor. Erkan’ın bir düşüncesi vardı ama bizim de Eskişehirspor yönetimi olarak bir duruşumuz var. İstemediğimiz müddetçe kendisi gidemez. Erkan’ın ödemelerini yapmış vaziyetteyiz. Tekliflere açığız. Bunun kararını verecek olan da Eskişehirspor yönetimidir.”