CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Ebabiller" isimli 8 bin kişilik troll ordusunun başında bakan müşaviri olduğunu açıkladığı Emin Şen'den yanıt geldi.

"Memur, müşavir değilim. Bakana danışmanlık veriyorum" diyen Emin Şen, Özel'in dersine iyi çalışmadığını söyleyerek, "Avukatlarım hazırlık yapıyor" dedi.

CHP'li Özel, İçişleri Bakanı Soylu’nun danışmanı olduğunu söylediği Emin Şen’in bakanlıktan yüzbinlerce dolarlık ihaleler aldığı ve 8 bin kişilik bir 'troll ordusu' ile bakanlık çalışanlarına sosyal medya eğitimleri verdiğini söyledi.

Oda TV'den Uğur Can Biçer'e konuşan Emin Şen, "Ben bakanlık müşaviri değilim. Komple faturaların önemli kısmı başka şirketlere ait. Avukatım hazırlık yapıyor. Süleyman Soylu'ya danışmanlık verdiğim doğru. Resmi müşavirlik, memurluk yaptığım iddiaları doğru değil." dedi.

CHP'li Özel'in açıklamalarını "hezeyan" olarak nitelendiren Şen, "Özgür Özel dersine çalışmadan çok büyük hata yaptı" ifadesini kullandı.

"Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulunacak mısınız" sorusuna yanıt veren Emin Şen, "Avukat arkadaşlarımız değerlendiriyor" dedi.

Şen, habere şöyle konuştu: "Ben bakanlık müşaviri değilim. Komple faturaların önemli kısmı başka şirketlere ait. Avukatım hazırlık yapıyor. Süleyman Soylu'ya danışmanlık verdiğim doğru. Resmi müşavirlik, memurluk yaptığım iddiaları doğru değil. Söylediklerinin hemen hepsi hezeyan. Bu arada yanlış bir şey yaptı. Başka bir şirketin faturalarını koydu. Koyduğu faturaların çoğu CHP'li belediyeler. O şirketler de açıklama yapacak. Özgür Özel dersine çalışmadan çok büyük hata yaptı. Müsaade ederseniz avukatlarım hazırlık yapıyor."

ÖZGÜR ÖZEL NE DEDİ?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Ebabiller" isimli 8 bin kişilik troll ordusu olduğunu söylerken, başında ise bakan müşaviri olduğunu açıkladığı Emin Şen'in yer aldığını dile getirdi. Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu ticareti hakkında iktidarı eleştirmesi sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın yaptığı açıklamayı da Emin Şen'in attığını iddia etti.