Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bana diyorlar ki sen savaş bakanı gibi konuşamazsın. Silvan’da Aile Sağlık Merkezimizi işgal edenleri, oradan bayrağı indirenleri yok etmek savaş bakanlığı ise, evet ben bayrak için o mücadeleyi vereceğim” dedi.

Seçim bölgesi Bursa’ya giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Karacabey ilçesi Burak Gold Düğün Salonu’nda parti üyeleriyle bir araya geldi.

Burada konuşan Bakan Müezzinoğlu, kendisine savaş bakanı diyen muhalefet partilerini eleştirdi.

Cizre’de Silopi’de Sur’da sokağa çıkma yasakları ilan edilerek eylemlere son verileceğinin savunan Müezzinoğlu, operasyon esnasında masum vatandaşların da zarar görmemesi için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.

‘SAVAŞ BAKANI OLARAK ALGILANMAKTAN MUTLULUK DUYARIM”

Sağlık Bakanı olarak hedef haline geldiğini savunan Müezzinoğlu, “Bana diyorlar ki sen savaş bakanı gibi konuşamazsın. Silvan’da Aile Sağlık Merkezimizi işgal edenleri, oradan bayrağı indirenleri yok etmek savaş bakanlığı ise, evet ben bayrak için o mücadeleyi vereceğim. Bu konuda HDP ile bu anlamda mücadelemizde bir sorun yok. Onların kimin borazanlığını yaptığı biliniyor. Ama bana ‘savaş bakanı’ diye hitap eden ne yazık ki Cumhuriyet Halk Partili milletvekili” dedi.