Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Gaziantep'te partisince düzenlenen 'Ne Füze Ne Gözyaşı' adlı mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Suriye sınırına yakın illere konuşlandırılacak Patriot füze savunma sistemlerinin İsrail'in İran'a karşı korunması amacı taşıdığını öne sürdü, "Maalesef Türkiye adım adım savaşa sürüklenmektedir" dedi.

SP'nin 'Ne Füze Ne Gözyaşı' mitingi Gaziantep İstasyon Meydanı'nda yağmur altında gerçekleştirildi. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı mitingde Genel Başkan Mustafa Kamalak, kalabalığı Fatih Erbakan ile birlikte selamladı.

Kamalak, mitingdeki konuşmasında Suriye'nin Türkiye için bir tehdit olmadığını, Gaziantep, Adana ve Kahramanmaraş'a konuşlandırılması planlanan Patriot füze savunma sistemlerinin İsrail'i İran'a karşı koruma amacı taşıdığını iddia etti.

SURİYE'DEN TÜRKİYE'YE YÖNELEN BİR TEHDİT YOK

Kamalak, Türkiye'de bulunan 28 Nato üssü ve İzmir'deki karargahına ilaveten Malatya'ya füze kalkanı ve üç ile yerleştirilmekte olan Patriot füzelerinin 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirme amaçlı BOP projesinin tehlikeli bir aşaması olduğunu öne sürdü.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Kamalak, Haçlı seferlerinin günümüzde de sürdüğünü savunup, şunları söyledi:

"Yerleştirilen Patriot füzeleriyle kimi vuracağız? Amerikalıyı, Alman'ı, Fransız'ı mı vuracağız? Hayır, aynı dinin mensubu olduğumuz Suriye'yi vuracağız. Maalesef Haçlı savaşları günümüzde de devam ediyor. Suriye'den Türkiye'ye yönelen bir tehdit yok. Bu füzeler, bu kalkanlar asıl itibarıyla İran'a karşıdır. Önümüzdeki günlerde İsrail'den İran'a bir saldırı olursa şaşmayın. Türkiye'ye yerleştirilen Patriot füzeleriyle İsrail, İran'a karşı korunmak istenmektedir. Siz bakmayın o 'One minute'lere! Sonuca bakın. Burada asıl hedef Türkiye'dir. Türkiye adım adım bir savaşa, bataklığa sürüklenmektedir. Tarihten farklı olarak batılılar üzerimize asker gönderirken, yani haçlı seferlerini düzenlerken, yensek de yenilsek de kendilerinin büyük kaybı oluyordu. Ama, günümüzde kendi askerini geri çekmekte. Bizim insanımızı yüksek fiyatlarla sattığı silahlarla donatmakta."

Yerleşecek Patriotların masrafını da Türkiye'nin karşılayacağını söyleyen Kamalak, şöyle devam etti:

"Peki kime karşı kullanacağız? Müslümanlara karşı. Günümüzde Müslümanların Haçlı silahlarıyla birbirini vurması istenmektedir. Bu oyunu bozmamız lazım. Bu oyunu ancak İslam Birliği'ni kurmak suretiyle bozabiliriz. Mezhebi ne olursa olsun; Alevisiyle, Sünnisiyle, Caferisiyle hepimiz Müslüman'ız. Oyuna gelmeyelim. Hepimizin rabbi birdir. Peygamberi, kitabı, kıblesi birdir. Ölen ister Alevi olsun, ister Sünni. Mutlak surette Müslüman mezarlığına gömülür. Buna karşılık elimize silah tutuşturanlar gayrimüslim mezarlığına gömülür. Müslümanlar sadece öldüğünde mi bir araya gelmek zorundadır? Biz sağlıkta da bir araya gelmek zorundayız. Zalimlere diz çöktürmek zorundayız. Türkiye'den iki tren kalkıyor. Biri batıya, Haçlı birliğine, diğeri İslam Birliği'ne gidiyor. Hangisine binmek istersiniz. Tabii ki İslam Birliği trenine. Bu trenin üstünde Saadet Partisi yazar. Diğerlerinin farkı yok, hepsi aynı."