İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın İsmail Ok olduğunu duyurdu.

Akşener, dün Sancaktepe'de mahalle ortasına düşen helikopter kazasında ölen 4 asker için baş sağlığı diledi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki sıcak gelişmelere değinen Akşener, "Dünya Rus yayılmacılığına tepki gösteriyor. Bu vesileyle belirmek isterim ki bizim uluslararası yayılmacılığımız dünya türklüğüdür. Kırımlı soydaşlarımzıın yanındayız. Ülkemizin de resmi olarak tanımadığı bu işgal son bulacaktır. Kırımlı soydaşlarımı özgürleşecek, işgale başındna beri türklük secelesi gösteren soydaşlarımıza selma olsun" diye konuştu.

Aziz milletim, çocukalarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz yıllardır mağdur ediliyor. Bugün her 4 öğretmenden biri geçinebilmek için ek iş yapıyor. 3 bin 600 ek gösterge vermek için adım attık ancak aeçimden önce söz verenler el kaldırıp reddettiler. Okullar sadece seçim dönemi akıllarına geliyor. Sınıflarını boşaltıp çoluk çocuk miting alanına taşıyorlar. Verdikleri örnekler bile yanlışlarla dolu. İktidarın başındaki kişi 'Almanya'da 3 milyon üniversite öğrencisi var bizdeki rakam 8 milyona yaklaştı' dedi. Peki Almanya'da işsiz üniversite mezunu yüzde 4 bizde yüzde 30. Gurur duyacaksan öğrenci sayısıyla değil, onalra iş bulup onunla duy.