CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın bugün seçim çalışmaları sırasında yaptığı açıklamaya HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu'ndan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından Yavaşa’a tepki gösteren Katırcıoğlu,"Sayın Yavaş, sözünü ettiğiniz olaylar bu ülkede barışı sağlamaya yönelik atılmış önemli adımlardı" diyen Katırcıoğlu şunları yazdı, "Ne yazık ki sizin gibiler yüzünden akamete uğramışlardı. Siz de bizim ağzımızı açtırmasanız iyi olur" dedi. 

"AĞZIMIZI AÇTIRMASINLAR"

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Ankara'da Nene Hatun mahallesinde seçim koordinasyon merkezi açan ardından Yakacık Kültür Merkezi'ndeki etkinliğe katılmıştı. Yavaş’ın bugün yaptığı açıklama şöyleydi: 

"Yavaş, "PKK'lı bir defa belediyenin kenarından geçemez benim olduğum yerde. En güzel örnek Fethi başkanım. AK Parti'den sonra geldi başkanım seçildi, kaç kişiyi işten atmış? Yok, peki kaç tane PKK'lıyı işe almış? Bunlar ağzımızı açtırmasınlar. Oslo'yu, Habur'u kimse unutmadı daha. Kalkıp bir belediye başkanı için böyle iftira atmasınlar. İftira çok büyük bir günahtır. Ben şahsen kul hakkımı da bunlara helal etmiyorum"

(Demokrat Haber)