MHP'nin bugün teslim edeceği milletvekili adayları listesinde, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 'çatı aday' olarak yarışan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun da İstanbul 2. Bölge adayı olarak yer aldığı iddia ediliyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , bugün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edilecek milletvekili aday listesinde son rötuşları yaparken, siyaset kulislerinde günlerdir konuşulan ‘sürpriz aday'ın kim olduğu da ortaya çıktı. Cumhurbaşkanlığı yarışına MHP ve CHP ’nin ortak odayı olarak giren Ekmeleddin İhsanoğlu’nun MHP’den İstanbul 2. bölgeden aday gösterileceği belirtiliyor.

Önder Yılmaz’ın Milliyet'te yer alan haberine göre, Büyükşehirlerde atılım yapmak isteyen Bahçeli, diğer önemli isimler Durmuş Yılmaz ve Ümit Özdağ’ı da İstanbul’dan aday göstererek en büyük kentte oylarını çarpıcı şekilde yükseltmeye çalışacak.

Bahçeli, internet üzerinde temayül yoklamaları, teşkilatlarla ve kamuoyu önderleriyle yapılan görüşmelerin ardından bugün YSK’ya gidecek milletvekili aday listesini olgunlaştırdı.