Metin Durmaz hayatının her döneminde başarı ve hedeflerine ulaşmayı düstur edinmiştir. İş adamı Metin Durmaz sahip olduğu yeri attığı her adımla sağlamlaştırmaktadır. Her geçen gün yer aldığı projeler ile kendini bir üst seviyeye çıkartıyor.

Ünlü iş adamı Metin Durmaz nereli, kaç yaşında, evli mi?

Bugüne kadar gelmiş olduğu noktada gelecekteki projeleriyle merak edilen en önemli iş insanlarından biri olan Metin Durmaz hakkında pek çok konu araştırılıyor ve özel yaşamından eğitimine, kariyerinden projelerine kadar her şeyi sizler için araştırdık.

16 Haziran 1978'de İstanbul'da dünyaya gelen Metin Durmaz ilk ve ortaöğretimini İstanbul'da gerçekleştirilmiştir. Metin Durmaz üniversite sınavlarına katılmış ve büyük bir başarı elde ederek yurt dışında eğitim imkanı yakalamıştır.

Eğitimi ve kariyerinde hak ettiği noktayı elde eden başarılı iş adamı Metin Durmaz özel yaşamında da örnek davranış sergilemektedir. Evli ve bir çocuk babası olan Metin Durmaz’ın Ahmet isminde bir oğlu bulunmaktadır. Dünyanın 47 ülkesinde ticari faaliyetlerini sürdüren Sagist Grup Başkanı Metin Durmaz yer aldığı farklı projelerle dünyanın en özgün tasarımlarına sahiptir. Şimdiye kadar dizayn ettiği projelerle takdir gören ve karşılığında da pek çok ödüle layık görülen Metin Durmaz ileriki yaşlarında çok daha büyük projelere ve farklı sektörlerle de hizmet vermeyi hedefliyor.

https://www.hotelmobilya.com/