2018 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimin CHP'nin adayı olan ve sonuçların açıklandığı gece 'ortadan kaybolduğu' eleştirilerine yönelik konuşan Muharrem İnce, "Ben seçim gecesi yalnız değildim. Engin Altay yanımdaydı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yanımdaydı. Tanju Özcan yanımdaydı. Hasan Akgün yanımdaydı, 50-60 kişi hep birlikteyiz" dedi.

'SEÇİM GECESİNİ KONUŞALIM'

"Beni kanalına çıkar Merdan. Merdana gibi dönme. Seçim gecesi neredeymişim beraber açıklayalım. Sen bunu yapamazsın. Patronun parayı keser. Merdan bunu yapamaz, diğer haber kanalları onu da çağrısın, CHP vekillerini de beni de çağırın, seçim gecesini konuşalım" diyen İnce, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"İftira atmaktan vazgeçin insanlara. Hodri meydan. Bu arkadaşlarla birlikte çıkmak istiyorum. Suskunluklarını anlamış değilim. Tanju Özcan, yüzde 99 İnce'nin anlattıkları doğrudur dedi. Tele1, HalkTv, CNN, Fox... Kim istiyorsa, günün 24 saati... Benim çözümüm bu. Bir daha da iftira atma, yiyorsa çağıracaksın konuşturacaksın.  Gazeteciliğin temeli cevap hakkına saygı göstermektir. O kanalı nasıl kurduğunu da biliyorum, sen maaşlı bir adamsın. Sormayacağım bunları, belediyelerden aldığın paraları da sormayacağım.  Bana soru soruyor, ben derdimi anlatamıyorum. Böyle gazetecilik olur mu! Senin iktidar medyasından ne farkın var?"