‘Deli Yürek‘, ‘Kurtlar Vadisi’ gibi ‘derin devlet’ merkezli televizyon dizilerinin yaratıcısı Osman Sınav’ın yeni dizisi ‘Kızılelma’nın bu akşam yayınlanacak bölümünde, Türkiye’ye sızmış bir ’yapı’dan bahsediliyor. Bu ‘yapı’nın tek hedefi var: Başbakan Tayyip Erdoğan’ı öldürmek!

Türkiye’nin kamu yayıncılığı yapmakla görevlendirilen tek yayın kuruluşu TRT’de çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin 7′nci bölümünün fragmanında, MİT görevlisi ‘Murad’, MİT müsteşarıyla buluşuyor ve ‘derin sır’rı paylaşıyor.

Fragmanın sonunda ise ’asıl sahibi’ Arslanbek Sultanbekov’dan izinsiz olarak sözleri Erdoğan’a uyarlanarak AKP seçim şarkıları arasında kullanılan ‘Dombıra’nın orjinal versiyonu çalınıyor...



Dizinin yapımcısı Osman Sınav, geçtiğimiz günlerdeki bir söyleşisinde, AKP’ye yakın olduğu iddialarına ilişkin bir soruya, “Bu yakıştırmalar yersiz ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim; bugünün Kızılelması’nı koyan Tayyip Erdoğan’dır. ‘2023 bölgesel güç Türkiye’, ‘2071′de dünya devleti Türkiye’ diyor. Bunlar birer Kızılelma’dır” yanıtını vermişti.



Kızılelma’yı MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da seyredip beğendiğini belirten Sınav, aynı söyleşide eşcinselliğe karşı ‘ideolojik’ bir karşı duruşu olmasa da sevmediğini, ‘irrite’ olduğunu ifade etmişti.

(diken.com.tr)