Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Star Gazetesi yazarı Cem Küçük’ün Aydın Doğan’ı tehdit edip, bazı gazetecilerin işten çıkarılmasını istemesine köşesinden karşılık verdi.

Yazısında 'dünyanın en yoksul ve en güzel lideri' olarak bilinen Uruguay’ın eski devlet başkanı Jose Mujica'nın "Düşündüğün gibi yaşamalısın. Aksi takdirde yaşadığın gibi düşünmeye başlarsın," sözlerini anımsatan Hakan, kendisinin de işten atılmasını önerdi. Cem Küçük'ün 'listesinde' adının yer almadığını belirten Hakan, şunları söyledi:

"Meslektaşları için 'işten atılacaklar listesi' hazırlayan medyadaki utanç abidesi şahsiyetlerle nasıl baş edilir?

Benim bir formülüm var:

Bu şahsın 'işten atılsınlar' diye adını verdiği kişilerden bir tekine bile dokunmayarak.

Bu şahsın 'işten atılmasınlar' diye adını verdiği kişilerden en azından birkaçını işten atarak."

NE OLMUŞTU?

Cem Küçük, Ersoy Dede ile birlikte yaptığı Kanal 24’te yayınlanan Günün Manşeti programında, "'Paralel yapıyla mücadele edeceğiz' diyorsan, o zaman Eyüp Can'ın işine son vereceksin. Yardımcısı var Bülent Mumay. İkisinin birden sözleşmesini feshet. İyi niyetini anlayalım. Nazlı Ilıcak Kanal D’de program yapıyor. Kovacaksın. PKK meselesine girmiyorum. Ahmet'i, Şirin'i, Nevşin'i kovsun demiyorum. Bizim için FETÖ birinci düşmandır. Eğer senin için de düşmansa, Eyüp Can, Bülent Mumay ve Nazlı Ilıcak’ı kovacaksın. 'Ben Devletin yanındayım. Cumhurbaşkanı'yla, MİT'le, Genelkurmay'la aynı düşünüyorum' diyorsan kovacaksın. Kovmuyorsan başka kapıya. Kovmuyorsan bu mektup boşunadır. Bedelini ödeyeceksin," demişti.

Küçük daha önce de Ahmet Hakan’ı tehdit etmiş, Nevşin Mengü ile FOX TV'yi de hedef göstermişti.